Gisele nikad nije izgledala bolje

Gisele Bündchen
29.04.2016.

Iako se povukla s modnih pista, manekenka je ovim outfitom pokazala kako i dalje nema konkurencije

Jučer smo pisali o trnovitom usponu do slave Gisele Bündchen, brojnim odbijenicama koje je kroz karijeru dobivala zbog svog specifičnog izgleda i nesigurnosti koju je zbog toga osjećala. No samo jedan pogled na manekenku danas jasan je dokaz kako su takva neugodna iskustva daleka prošlost za nju. Naime, iako se Gisele nedavno službeno povukla s modnih pista, izgleda bolje nego ikad.

Ovoga tjedna svratila je u studio poznatog komičara i tv voditelja Jimmyja Fallona, gdje je pričala o svojoj novoj knjizi i životu nakon modelinga. Priznala je i kako nema jasno razrađen plan za nastavak svoje karijere, ali i oduševila nas je pokazavši svoj poznati hod. Pokušala je čak prenijeti znanje i Fallonu:

 

Voditelj se odlično snašao u ulozi modela no naše oči nisu se odvajale od prekrasne Gisele koja je za ovu prigodu odjenula najuže zamislive hlače s potpisom Anthonyja Vacarella.

 

Gisele Bündchen
Nezamjenjiva!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Tri zlatna pravila Gisele Bündchen za zdravo tijelo i um

Osnovni recept za ljepotu, zdravlje i sreću jedne od najslavnijih modelki na svijetu

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Do super forme s Gisele Bündchen

Brazilska manekenka pokazala je svoj tipičan trening

Top 5 trenutaka Victoria's Secret revija

Što se sve događalo tijekom godina?

Gisele u kombinezonu koji zahtjeva besprijekornu liniju

Još jedno blistavo izdanje slavne manekenke

▲ Povratak na vrh