Insta Blic: @jelenamarinovic otkriva kako ispuniti profil sjajnim modnim kombinacijama

03.07.2019.

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

Vedrina, opuštenost, iskrenost i puno osmjeha, uz, jasno, pregršt sjajnih odjevnih kombinacija ono je što odlikuje virtualnu adresu Jelene Marinović, 26-godišnje influencerice iz Zagreba koja svaki dan svojim objavama uveseljava zajednicu od gotovo 37.000 pratitelja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on Jun 30, 2019 at 3:30am PDT

Volite li Instagram profile na kojima ćete uvijek pronaći inspiraciju za trendi styling ili pak neko novo, uzbudljivo putovanje, a istovremeno se i nasmijati iskrenosti i neopterećenosti, tada je Jelenina Instagram adresa postaja koju morate dodati na svoju virtualnu rutu. Oduševljeni pozitivnom vibrom kojom zrači i privlači, odlučili smo Jeleni postaviti deset kratkih pitanja, a ona nam je otkrila koje su njoj omiljene aplikacije za obradu fotografija, što nikada ne bi objavila na svom profilu, što najviše vole njezini followeri kao i što bi se dogodilo da Instagram sutra netragom nestane…

 

Omiljena fotka na mom profilu:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on Apr 21, 2019 at 6:13am PDT

 

Moj zaručnik i ja na Baliju, fotkala nas je neka starija žena i od te dvije fotke dobila sam svoju omiljenu Instagram fotku. Ne moram objašnjavati zašto mi je omiljena.

Najdraže aplikacije za obradu fotki: Lightroom, Snapseed i VSCO

Moj stil u 3 riječi: Ovisi o raspoloženju

Za dobar Instagram profil najvažnije je: Biti svoj! Pored toliko puno Instagram profila, relativno dosta sličnih, važno je ostati svoj, autentičan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on Jun 26, 2019 at 1:37am PDT


Najdraži Insta profili: Svaki dan odlazim na profile mojih najdražih tzv. influencerica, ali prvenstveno prijateljica, Dore i Pamele. Obožavam njihov stil, fotke, ali i njih kao ljude. Uz njih, girl crush mi je i Negin Mirsalehi. Pa kako netko može biti tako savršen??

Na Instagramu nikad ne bih objavila: neku provokativnu fotku. Nije to moj stil, to nisam ja, ne želim privlačiti “krivu” publiku, kao niti pumpati brojke na temelju toga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on Jun 10, 2019 at 7:09am PDT


Da je moj Insta profil pjesma bio bi: “Taman je” (Halid Bešlić). (Ne, nisam ovo upravo napisala, hahaha…)

Provjereni recept za dobru fotku: dobro svjetlo! Možeš imati full make up i frizuru za doček Nove godine, ali ako ti je svjetlo loše – nemoj se stresirati, odi na kavu!

Moji followeri najviše vole: moj humor i opuštenost. Nije da laskam sama sebi, ali volim se zezati što na opisima ispod slike, što na storyjima… I ekipa mi često piše da im se sviđa  upravo to!

Da sutra nestane Instagram bila bih: ovo što jesam do 16 sati do kada traje moje radno vrijeme – cura iz računovodstva okružena registratorima i dosadnom papirologijom, koja odgovara na ovaj intervju za vrijeme radnog vremena. A sad se moram primiti posla. Pusa, bok! :D

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh