Insta Blic: kako imati upečatljiv Instagram profil otkriva @katasplakata

14.08.2019.

10 pitanja za vaše najdraže blogerice

Katarina Smolić zakleti je esteta. Svoj jedinstveni, osobni potpis ona pedantno ucrtava u sve što radi, od odjeće koju kreira za svoj modni brend Obekei, preko popularnih Katakomba T-shirta s porukama koje su odavno osvojile ulice pa sve do njezinog Instagram profila na kojem prevladavaju njezine, uvijek posebne, odjevne kombinacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐋𝐀𝐃𝐘 𝐁𝐎𝐒𝐒 (@katasplakata) on Mar 28, 2019 at 3:42am PDT


Katarina već godinama dosljedno njeguje svoj posebni, streetwear stil odijevanja, njezina virtualna adresa @katasplakata sjajno dokumentira njezin stilski izričaj, a svaka fotografija pedantno je i skladno aranžirana u cjelinu koja privlači i zadržava pažnju svih koji odluče prošetati njezinim Instagram feedom. Oduševljeni njezinom estetikom, dosljednošću i izvrsnim fotografijama koje nam redovito servira, odlučili smo joj postaviti 10 kratkih, blic pitanja i otkriti što misli o obradi fotografija, što smatra provjerenim receptom za dobru Instagram fotku te što bi napravila da najpopularnija društvena mreža sutra netragom nestane.

Omiljena fotka na mom profilu:

 

Najdraže aplikacije za obradu fotki: Ne obrađujem fotke, mrzim filtere

Moj stil u 3 riječi: Kata s plakata

Za dobar Instagram profil najvažnije je: Imati svoj osobni potpis

Najdraži Insta profili: Marietta Kaika (Metta Chonchetta), njemačka stilistica s adresom u Los Angeles, Michael Jordan (Jumpman23)

Na Instagramu nikad ne bih objavila: Bolnicu i groblje

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐋𝐀𝐃𝐘 𝐁𝐎𝐒𝐒 (@katasplakata) on May 31, 2019 at 3:38am PDT


Da je moj Insta profil pjesma bio bi: OutKast: “So Fresh, So Clean”

Provjereni recept za dobru fotku: Talent

Moji followeri najviše vole: Moje tenisice, opise ispod fotografije i moj pristup životu bez cenzure i tabua

Da sutra nestane Instagram bila bih: sve isto kao do sada, vlasnica obrta, po zanimanju aranžersko scenografski i modni dizajner. Jedino što bih napravila je stranica na kojoj bi objavljivala svoje outfite što ću uskoro možda i napraviti jer smatram stranicu čvršćim uporištem od aplikacije.

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh