Insta Blic: tko se skriva iza super chic Instagram profila @anidundo?

24.04.2019.

10 pitanja za vaše najdraže blogerice

Le Monde položen na krevetu, kristalne čaše i ogrlice s bisernim perlicama, marama zavezana u kosi i ogromna ogledala sa starim zlatnim okvirima, njezin Instagram profil izgleda kao Pariz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita (@anidundo) on

 

Ona pazi na svaki detalj. Na njezinoj je Instagram adresi sve nekako skladno, u nijansama bijele i bež, a ona je uvijek chic, kao da je Parižanka. Njezino ime je Anita Dundović i vlasnica je jednog od najljepših Instagram profila koje srećemo u bespućima virtualnog prostora. A obzirom da često volimo zaviriti u njezin posebni Instagram svijet i upiti dašak atmosfere koja miriše na pariške ulice, odlučili smo Aniti postaviti deset kratkih pitanja, sasvim dovoljno da nam otkrije kako obrađuje svoje divne fotografije, koji su joj omiljeni profili na platformi te što je potrebno da bi svaka fotografija izgledala sjajno.

Omiljena fotka na mom profilu:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita (@anidundo) on

Najdraže aplikacije za obradu fotki: Snapseed i Photoshop Lightroom. Moja obrada je minimalna, volim da fotke ostanu što ‘prirodnije’.

Moj stil u 3 riječi: Minimalistički, vintage, klasičan.

Za dobar Instagram profil najvažnije je: Imati lijep i estetski povezan feed.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita (@anidundo) on

Najdraži Insta profili: Od hrvatskih profila izdvojila bih @ines.heli, @zarahrvatin, @anacarevic te @mariahs_chambers, a od stranih: @deborabrosa, @nycbambi, @jessalizzi, @heyhegia. No tu su i mnogi drugi!

Na Instagramu nikad ne bih objavila: Fotke/videe iz izlaska ili fotke/videe obitelji, ne želim ih eksponirati kako im ne bi bilo neugodno. Zapravo, rijetko kada objavljujem svoj privatni život. Ljudi često zaboravljaju da mi objavljujemo možda 10% svojih života online.

Da je moj Insta profil pjesma bio bi: Louis Armstrong – La Vie En Rose. Volim jazz i mislim da se ova pjesma savršeno uklapa uz moj profil.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita (@anidundo) on


Provjereni recept za dobru fotku: Sve kreće s dobrom idejom i zatim dobrom izvedbom. Potrebna će vam biti i dobra svjetlost, nakon toga i uređivanje fotke te na kraju uklapanje da lijepo paše uz ostale objavljene fotke na profilu.

Moji followeri najviše vole: Fotke detalja mojih outfita, detalja kose i fotke s putovanja.

Da sutra nestane Instagram bila bih: Bila bih i dalje ista ja, nastavila bih fotkati jer je fotografija moja velika ljubav i vjerojatno bih nastavila objavljivati svoje fotografije na nekoj drugoj mreži.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh