Jennifer Lopez zasjenila sve na crvenom tepihu

Jennifer Lopez
19.01.2017.

Dodjelu nagrada People's Choice Awards obilježila su zanimljiva izdanja s crvenog tepiha

Jennifer Lopez, zvijezda koja se na crvenom tepihu definitivno ne srami pokazati svoje atribute, za sinoćnju dodjelu People’s Choice nagrada odabrala je sofisticiranu crnu pripijenu maxi haljinu. Dugačkoj toaleti Reem Acre dodir elegancije dali su zanimljivi srebrni detalji na prsima.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Osim J.Lo, još nekoliko poznatih lica prošetalo je svoja najglamuroznija izdanja na crvenom tepihu ove svečanosti. Među njima se našla i Blake Lively, u mini haljini s resicama s potpisom Elie Saaba:

 

Blake Lively

Blake Lively

 

Bila je tu i zvijezda serije “Quantico”, glumica Priyanka Chopra u nježnoj, puderasto-ružičastoj haljini brenda Sally LaPointe:

 

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

I, dakako, kakav bi to crveni tepih bio bez svima omiljene Sare Jessice Parker. Glumica koja se ne boji modnog izazova, za ovu prigodu odlučila se na dizajn J. Mendela te zablistala u zlatnoj haljini spuštenih ramena:

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

 

Foto: profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

▲ Povratak na vrh