Kako nositi ljetne uzorke poput Gigi Hadid?

22.06.2018.

Supermodel Gigi Hadid savršeno nosi cvjetni i prugasti uzorak!

Supermodel Gigi Hadid svima nam može poslužiti kao inspiracija u ljetnom odijevanju. Uvijek jednostavna, ali savršena, Gigi se prije nekoliko dana pojavila u New Yorku u predivnoj haljini cvjetnog uzorka s potpisom Alberte Ferretti, a kombinaciju je upotpunila  Freda Salvador natikačama i Oliver Peoples sunčanim naočalama.

Ovo nije prvi put da nas je Gigi oduševila načinom na koji nosi uzorke. Prije nekoliko tjedana viđena je u savršenoj poslovnoj prugastoj kombinaciji, a ne zaboravimo i Versace kombinezon prepoznatljivog uzorka u kojem nas je oduševila na dodjeli CFDA nagrada.


U nastavku se prisjetite još nekih kombinacija s uzorkom u kojim nas je Gigi oborila s nogu.

 

Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh