Kate Middleton obožava “reciklirati” trudničke kombinacije

13.12.2017.

Poznata kao velika ljubiteljica modnog recikliranja, britanska miljenica nosila je gotovo identičnu kombinaciju u posjetu New Yorku 2014. godine, tijekom trudnoće s princezom Charlotte

Vojvotkinja Kate Middleton posjetila je udrugu Rugby Portobello koja pomaže majkama u odgoju djece, a u sklopu posjeta sudjelovala i na blagdanskoj zabavi pod nazivom “Magic mums”. Kate je tom prilikom nosila crnu haljinu i ljubičasto-crni kaput koje je upotpunila crnim najlonkama, parom crnih cipela s potpeticom i minijaturnom torbicom u istoj nijansi.

Poznata po recikliranju već viđenih izdanja, omiljena članica britanske kraljevske obitelji ni ovaj put nije odbacila svoju uhodanu modnu naviku. Naime, trudnički kaput koji potpisuje londonski brend Seraphine imala je priliku nositi i 2014. godine tijekom službene turneje po SAD-u. U to vrijeme Kate je bila trudna s princezom Charlotte.

Prema podacima sa službene stranice brenda, ovaj kaput dizajniran je za nošenje tijekom, ali i nakon trudnoće. Napravljen je od vune, ukrašen detaljima od crnog baršuna i iznimno je udoban za nošenje, a može se nabaviti po cijeni od 349 eura ili 2630 kn.

Piše: B.P.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh