Kim i Kourtney nikada nisu izgledale elegantnije

Kourtney i Kim Kardashian
13.04.2017.

Kardashian sestre znaju biti i otmjene kada to požele

Iako nas s Instagram profila Kardashian-Jenner sestara nerijetko bombardiraju neukusna, a ponekad i samo neobična izdanja, sestrama iz najslavnije reality obitelji na svijetu elegancija nije potpuno strana. U obranu njihovog stilskog statusa stale su Kim i Kourtney pojavivši se na premijeri filma The Promise u savršeno elegantnim izdanjima. Kim je odabrala dugačku zlatnu haljinu, vintage primjerak haute couturea s potpisom Giannija Versacea, a Kourtney se otmjenoj klasici približila posegnuvši za jednostavnim crnim odijelom.

 

Kourtney i Kim Kardashian

Foto: Getty Images
N.K.

Pročitajte i...

Najveća stilska transformacija desetljeća

Kim Kardashian prije i poslije Kanyea

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh