Kontroverzni stilski izbori Amal Clooney

Amal Clooney i George Clooney
19.01.2017.

Dvije haljine poznate odvjetnice potaknule su ponovno glasine o trudnoći

U Švicarskoj se trenutno održava Svjetski ekonomski forum u sklopu kojeg je organizirana i večera naziva “Women of Impact” na koju je, sasvim logično, pozvana bila i gospođa Clooney. Amal je za tu prigodu došla u društvu supruga, odjevena u prekrasnu vintage Chanel haljinu. No ono što je zasjenilo i njezin sofisticirani modni odabir i razlog posjete glasine su o trudnoći.

 

Amal Clooney i George Clooney

 

Otkada se 38-godišnja odvjetnica prošloga tjedna pojavila u široj haljini cvjetnog uzorka, mediji nisu stali brujiti o njezinom trbuščiću. Neki su čak tvrde da iz pouzdanih izvora znaju i da se radi o blizancima te da je par oduševljen vijestima iako nisu planirali potomstvo.

 

Amal Clooney i George Clooney

 

No radi li se tu o još jednom slučaju medijskog zlostavljanja koje ženi u oku javnosti ne dopušta obilniju večeru bez automatskih nagađanja o trudnoći? Takve prakse svjetskih tabloida nedavno je javnim pismom osudila Jennifer Aniston koja nerijetko prolazi kroz isti scenarij.

>> Jennifer Aniston opovrgnula glasine o trudnoći javnim pismom

Jedna stvar je sigurna –  Amal Clooney svojim odabirom Chanel haljine iz 60-ih još jednom je dokazala kako iznimno vješto manevrira modnim vodama.

 

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

Krema za ruke sad je prijekopotrebna- izabrali smo 10 najboljih

Zbog češćeg pranja ruku koža se ubrzano isušuje

Stilska inspiracija: Irene Kim

Multitalentirana influencerica, manekenka i dizajnerica

▲ Povratak na vrh