Look dana: Helena Šopar izgleda senzacionalno u jesenskom odijelu

10.10.2018.

Odijelo za sve prigode

Helena Šopar je odlučila iskoristiti priliku i na event povodom kampanje Borbolete i Unicef-a zajedno za djecu ##HAPPYTOGIVE odjenuti kreaciju iz svoje najnovije kolekcije. Odluka je bila itekako dobra jer ne samo da joj jesensko odijelo boje cigle odlično stoji, već je i sam načina na koji ga nosi dovoljan da se zbog nje ljudi zaustavljaju na cesti.

Odijelo je zajedno s još nekim drugim modelima iz najnovije kolekcije “prošetano” centrom grada i zabilježeno foto objektivom te naravno krenulo u svoju promotivnu kampanju na Instagramu.

Na stranici brenda Sopar, kojeg je naša slavna manekenka pokrenula sa svojom sestrom, stoji kako je cilj brenda specijalizirati se za odjeću koju se možete nositi u svim prigodama ako samo promijenite cipele. Načina na koji Helena nosi ovo odijelo i više je nego dovoljan dokaz da je cilj postignut.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Sopar Zadro (@helenasopar) Lis 9, 2018 u 10:06 PDT

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Sopar Zadro (@helenasopar) Lis 9, 2018 u 7:14 PDT

Tekst: V.S.
Foto: promo/ Instagram/@helenasopar

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

▲ Povratak na vrh