Muškarci i ulična moda Pariza

03.02.2014.

Tjedan visoke mode je završio, ali ostaju prekrasna sjećanja na stilski osviještene pojedince koji su ulicama Pariza dali 'ono nešto'

Nisu samo žene blistale na ulicama Pariza posljednjih tjedana! Brojni muškarci, kako oni koji sudjeluju u dinamici modne industrije, tako i oni koji su samo u prolazu, ostavili su fantastičan dojam u savršeno krojenim odijelima, besprijekornim detaljima te briljantim kožnatim modnim dodacima.

Ulična moda Pariza Ulična moda Pariza Ulična moda Pariza Ulična moda Pariza

 

Unatoč činjenicu kako trendovi u muškom svijetu glase – klasika + detalj koji čini razliku, primjetna su razna pravila odijevanja koja se mijenjaju iz sezone u sezonu. Šarene čarape, cipele s lohanim detaljima i pastelne nijanse samo su neka od njih.

Ulična moda Pariza Ulična moda Pariza Ulična moda Pariza

Fotografije: Imax

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema „kupi“. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

▲ Povratak na vrh