Najljepše ravne čizme iz aktualne high street ponude

12.12.2019.

Svakodnevni saveznik za zimske dane

Zagrepčani i zagrepčanke su jutros doživjeli prvi ovogodišnji snijeg, pa ovaj članak u tom duhu posvećujemo zimskoj obući koja je najpametniji izbor upravo za takvo vrijeme. Naravno, radi se o ravnim čizmama. Ove sezone, kao i prethodne, popularni su chunky modeli s debelim džonovima, a osim uobičajenih oblih i špičastih oblika, pojavili su se i ravno odrezani modeli, odnosno oni kvadratnog oblika. Nakon nekoliko godina pauze opet su in modeli do malo ispod koljena, a njih preporučujemo onima koji su nešto zimogrozniji. Nemojte se iznenaditi ako na ulicama pored vas prošeću, nekom omiljene, nekom omražene, Uggsice, čini se da su i one ponovno in, a i Riri ih je nosila već nekoliko puta u 2019. godini.

S obzirom da je zima tek na početku, to jest, kalendarski zapravo još nije ni počela, nije kasno za uložiti u par ravnih čizama koje će vam biti svakodnevni saveznik na skliskim i zaleđenim površinama. Pri kupnji obratite pažnju na to da su vodonepropusne, tople i da se ne skližu. Slijedi galerija naših prijedloga iz aktualne high street ponude.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Products, Instagram

Pročitajte i...

Shopping vodič: sako edicija

Blejzeri koji pašu na sve jesenske kombinacije

11 highstreet haljina s cvjetnim uzorkom na jesenski način

Dolazak hladnijih dana ne znači da se moramo odreći cvjetnog uzorka, već samo da moramo prigrliti njegovu jesensku varijantu

Komadi iz Topshopa koje definitivno trebamo za ljetnu sezonu

10 nužnih nadopuna našoj ljetnoj garderobi

SANDRA MANSOUR x H&M

H&M surađuje s dizajnericom Sandrom Mansour na kolekciji ženske odjeće posvećenoj ljubavi prema prirodi

▲ Povratak na vrh