Nova tema ELLE Stilskih Vježbi: Dražesni pupoljci svibanjski

05.05.2020.

Za novi styling izazov pozivamo vas da se zagrnete u proljeće!

Florals? For Spring? Groundbreaking! Svaka osoba koja je gledala Vrag nosi Pradu sigurno se sjeća ove ikonične rečenice Mirande Priestly. No, draga Miranda, uzimamo u obzir da si u toj sceni bila zaista loše volje i sigurni smo da se slažeš s nama kad kažemo da su neki klasici s razlogom klasici. Sad kad smo to riješili, možemo preći na ono zašto smo zapravo tu- nova tema Stilskih Vježbi je Dražesni pupoljci svibanjski! Ovaj tjedan tražimo od vas da se zagrnete u proljetno šarenilo rascvjetanih pupoljaka te da pokažete svoje stilsko majstorstvo u kombinacijama s cvjetnim uzorkom.
Vremena imate do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo najbolje prema izboru našeg modnog urednika Saše Joke. Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Pobjednika ili pobjednicu sljedeća tri broja ELLE magazina dočekat će na kućnoj adresi!

Priprema, pozor, sad! 

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh