Nova tema Stilskih Vježbi je tu!

28.04.2020.

Počnite se pripremati za novi styling izazov

Možete prestati nestrpljivo cupkati jer je tema novih ELLE Stilskih Vježbi tu! Obećali smo vam temu za koju će vam biti veliki gušt smišljati kombinacije, a obećanje smo i ispunili jer nova je tema- Moj prvi izlazak!

Nakon što smo već tjednima u udobnim pidžamama zatvoreni u svojim domovima, vrijeme je da podsjetite svoju najdražu odjeću i obuću da i dalje postojite i da ih niste zaboravili. Pokažite nam svoje najluđe i najsmjelije stilske favorite za povratak među ljude i obilježite svoj prvi veliki izlazak u javnost kak spada!

Vremena imate do kraja tjedna, a u ponedjeljak objavljujemo najbolje prema izboru našeg modnog urednika Saše Joke.

Procedura je ista kao i inače, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Pobjednika ili pobjednicu sljedeća tri broja ELLE magazina dočekat će na kućnoj adresi!
A sad- pokrenite svoje kreativne sokove i sretno!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh