Stilske lekcije Olivije Palermo

Olivia Palermo
27.11.2014.

Popularna Njujorčanka trendove sezone nosi na svoj način, a savršena je inspiracija ako želite savladati stilske trikove

Slavna 28-godišnja Olivia Palermo uzor je brojnim trendsetericama kad je u pitanju besprijekoran stil. Osim što prati najnovije trendove, često ih i sama započinje, a odlična je u kombiniranju detalja kojima začini svaku kombinaciju.

Poslovni stil

Dan u uredu ne morate provesti u dosadnim i jednoličnim kombinacijama, elegancija može biti i razigrana. Poigrajte se i uzorcima i bojama. Prugice i narančasta jedan su od prijedloga za pun stilski pogodak!

 

 Olivia Palermo

 

Model cipela koji morate posjedovati

Svaka dama trebala bi posjedovati visoke čizme (i da, mislimo na one koje sežu nekoliko centimetara iznad koljena). Iako možda nisu za svakodnevne kombinacije, dobrodošle su za večernje izlaske kojih će u nadolazećim tjednima biti sve više.

 

 Olivia Palermo

 

Detalj kojim možete osvježiti svaku kombinaciju

Jednoličnu kombinaciju lako je osvježiti i dati joj mladenačku notu zanimljivim detaljima. Marama živopisnih boja odličan je izbor za djevojke koje preferiraju klasičan stil, ali se vole isticati dozom originalnosti.

 

 Olivia Palermo

 

‘Black and white’ drugačije od drugih

Ukoliko ste veliki fan crno-bijelih kombinacija, “razbijte” ih torbom u neobičnoj boji. Elegantan dizajn u boji ciklame jasan je pokazatelj poznavanja modnih trendova.

 

 Olivia Palermo

 

Upečatljiv jesenski stil

Kad su u pitanju jesenske kombinacije, Olivia ne odustaje od boja i upečatljivih modnih detalja. Boja trule višnje i trendi šešir pretvorit će i najdosadniju kombinaciju u moderniju i zanimljiviju varijantu.

 

 Olivia Palermo

 

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Olivia Palermo sjajno stilizira „pandemijske“ outfite

Nekadašnja street style kraljica dugo je bila u sjeni raznoraznih modnih influencerica s društvenih mreža, no ovih je dana ponovno dokazala da itekako zaslužuje tu titulu. Maske su pale. Ili bolje rečeno, maske su podignute!

Olivia Palermo i njezina stylish zaštita od virusa

3 fantastična looka popularne fashionistice

Izašla je prva kolekcija Olivie Palermo i izgleda sjajno!

Kolekcija je ispunila sva naša očekivanja

Olivia Palermo najavila vlastitu modnu liniju!

Napokon ćemo se moći obući u njen dizajn!

▲ Povratak na vrh