Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

20.03.2020.

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

Premda se čini da svijet stao, većina nas i dalje radi punom parom, a oni najsretniji poslovne obveze rješavaju iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Društvene mreže preplavljene su postovima s #WFH (work from home) i sličnim hashtagovima gdje ljudi diljem svijeta dijele svoja iskustva novog tipa rada.

Nema ništa loše u tome da radni dan provedete u pidžami (i ne dajte da vas itko uvjeri u suprotno!!!), no kad posao od vas zatraži da se uključite u video konferenciju, krajnje je vrijeme da se počešljate i preko zgužvane potkošulje navučete nešto pristojno.

Pripremili smo nekoliko prijedloga za vaše gornje polovice, a hoćete li u kombinacije uključiti i one donje, u potpunosti je vaša slobodna volja.

Džemper Vince, rajf Ganni, naušnice Pomelatto

 

košulja Sacai, naušnice Buccellati

 


košulja Khaite, marama Lescarf, naušnice Charlotte Chesnais

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, Net-a-porter

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

10 bijelih košulja koje ćete nositi cijelo vrijeme

Najljepše bijele košulje s high end i high street potpisima

▲ Povratak na vrh