Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

25.05.2020.

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Za prošlotjedni styling izazov tražili smo da se inspirirate safari stilom! Ovaj put vam prezentiramo jednu leopardicu, jednu žirafu i jednu zebru koje su najuspješnije kombinirale životinjski uzorak uz neutralne tonove. Naš modni urednik Saša Joka, kao i svaki tjedan, komentirao je vaše prijave, a ovaj put ste svi zaslužili pohvale!

Ipak, jedan safari look se istaknuo i osigurao pobjednici sljedeća 3 broja ELLE magazina na kućnu adresu. A pobjednica sedmih Stilskih Vježbi je…

1 MARIINA.RAM (MARINA RAMLJAK)

 

Naš ovotjedni favorit je Marina iz Splita koja genijalno spaja super zanimljivu haljinu s uzorkom leoparda s klasičnim mokasinama, must have obućom sezone, pokazavši kako i safari stil može funkcionirati kao savršena gradska kombinacija. Efektna torbica od pruća i decentan zlatni nakit odlično zaokružuju čitav look koji, zahvaljujući decentnom make upu i frizuri, zrači znalačkim kulerskim stavom. Čestitamo!

 

2 IRISPEJKOVIC.STYLEFILE (IRIS PEJKOVIĆ)

 

Naša vjerna pratiteljica Iris Pejković i ovoga tjedna briljira u novom izdanju s odlično odabranim komadima na našu temu modnog safarija koji međusobno tvore još jednu odličnu kombinaciju. Sako s uzorkom zebre naprosto je genijalan, a torbica od drveta i sandale s platformom od špage dio su abecede safari stila. Jedino bi voljeli da su traperice možda još ‘mrvu’ kraće kako bi noge vizualno dobile na dužini. U svakom slučaju – još jednom bravo!

 

3 MAJAVIZJAKSTYLE (MAJA VIZJAK)

 

Maja iz Rijeke ozbiljno je shvatila našu prošlotjednu sugestiju te u ovotjednoj prijavi svoj safari look ukrasila s pregršt pomno odabranih modnih dodataka u nijansama beige i smeđih tonova koji tvore odličnu stilsku cjelinu. Zamjerki, zapravo, nemamo osim male primjedbe na jesenski vibe čitavog outfita zahvaljujući baloneru, visokim čizmama i vunenom šalu, ali zato dodatne pohvale za fantastičnu ‘divlju’ frizuru naglašenog volumena koja odlično zaokružuje čitav look!

 

Čestitamo Marini na pobjedi i pozivamo vas da se prijavljujete i dalje, novu temu objavljujemo već sutra. Stay tuned!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Predstavljamo novu KLISAB kolekciju za ljeto/20!

Fotografije snimljene u gorju Žumberak predstavljaju novu KLISAB LJETO20 kolekciju u kojoj dominira tie dye uzorak

▲ Povratak na vrh