Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

25.05.2020.

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Za prošlotjedni styling izazov tražili smo da se inspirirate safari stilom! Ovaj put vam prezentiramo jednu leopardicu, jednu žirafu i jednu zebru koje su najuspješnije kombinirale životinjski uzorak uz neutralne tonove. Naš modni urednik Saša Joka, kao i svaki tjedan, komentirao je vaše prijave, a ovaj put ste svi zaslužili pohvale!

Ipak, jedan safari look se istaknuo i osigurao pobjednici sljedeća 3 broja ELLE magazina na kućnu adresu. A pobjednica sedmih Stilskih Vježbi je…

1 MARIINA.RAM (MARINA RAMLJAK)

 

Naš ovotjedni favorit je Marina iz Splita koja genijalno spaja super zanimljivu haljinu s uzorkom leoparda s klasičnim mokasinama, must have obućom sezone, pokazavši kako i safari stil može funkcionirati kao savršena gradska kombinacija. Efektna torbica od pruća i decentan zlatni nakit odlično zaokružuju čitav look koji, zahvaljujući decentnom make upu i frizuri, zrači znalačkim kulerskim stavom. Čestitamo!

 

2 IRISPEJKOVIC.STYLEFILE (IRIS PEJKOVIĆ)

 

Naša vjerna pratiteljica Iris Pejković i ovoga tjedna briljira u novom izdanju s odlično odabranim komadima na našu temu modnog safarija koji međusobno tvore još jednu odličnu kombinaciju. Sako s uzorkom zebre naprosto je genijalan, a torbica od drveta i sandale s platformom od špage dio su abecede safari stila. Jedino bi voljeli da su traperice možda još ‘mrvu’ kraće kako bi noge vizualno dobile na dužini. U svakom slučaju – još jednom bravo!

 

3 MAJAVIZJAKSTYLE (MAJA VIZJAK)

 

Maja iz Rijeke ozbiljno je shvatila našu prošlotjednu sugestiju te u ovotjednoj prijavi svoj safari look ukrasila s pregršt pomno odabranih modnih dodataka u nijansama beige i smeđih tonova koji tvore odličnu stilsku cjelinu. Zamjerki, zapravo, nemamo osim male primjedbe na jesenski vibe čitavog outfita zahvaljujući baloneru, visokim čizmama i vunenom šalu, ali zato dodatne pohvale za fantastičnu ‘divlju’ frizuru naglašenog volumena koja odlično zaokružuje čitav look!

 

Čestitamo Marini na pobjedi i pozivamo vas da se prijavljujete i dalje, novu temu objavljujemo već sutra. Stay tuned!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh