Posljednje službeno svečano izdanje Michelle Obame

Michelle Obama
19.10.2016.

Stilski pogodak!

U utorak navečer održana je posljednja državna večera aktualnog američkog predsjednika Baracka Obame. Svečanost na kojoj su dočekali talijanskog ministra Mattea Renzija i njegovu suprugu, gospođu Agnese Landini održana je, dakako, u Bijeloj kući. Uz mnoštvo slavnih uzvanika (Gwen Stefani i Blake Shelton su bili tamo), najviše pažnje osvojila je Prva dama, Michelle Obama.

U svojih osam godina u ulozi Prve dame, Michelle Obami nikada nije nedostajalo stila pa je bilo očekivano da će za posljednju službenu večeru odabrati nešto posebno. Izbor je pao na custom-made toaletu Ateliera Versace. Ovdje ulazi u dvoranu, pri čemu se vidi sva raskoš ružičasto zlatne haljine:

 
Oglasila se i Donatella Versace rekavši kako je iznimna čast odjenuti Prvu damu za takvu prigodu te joj se zahvalila na njezinom predanom radu i svemu što je učinila tijekom mandata.

Michelle Obama

 
Spektakularno!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Čak i Michelle Obama obožava skandinavske brendove

Što je Michelle nosila u Kopenhagenu i Stockholmu?

▲ Povratak na vrh