Predstavljamo novu temu ELLE Stilskih Vježbi

12.05.2020.

Vrijeme je za novi styling izazov!

Nije teško pogoditi iz naslovne slike da je nova tema ELLE Stilskih Vježbi: Think Pink!

Ružičasta je hit boja sezone pa probudite u sebi svoju unutarnju Plavušu s Harvarda i hrabro međusobno kombinirajte njene nijanse od glave do pete ili nas pak oduševite jednim fantastičnim rozim detaljem koji zaokružuje vašu kombinaciju.

Svoja ljubavna pisma ružičastoj objavljujte u obliku stylinga na svoj public Instagram profil, tagirajte @Elle Croatia i dodajte #YourStoryMatters. Naš modni urednik Saša Joka će analizirati vaše prijave i odabrati pobjednicu koju ćemo nagraditi sa sljedeća 3 broja ELLE magazina u poštanskom sandučiću. Vremena za smisliti savršen ružičasti styling imate do kraja tjedna.

Priprema, pozor, sad!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Behind the scenes: kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh