Stilske Vježbe #3 su završile! Ovo su najbolje print on print kombinacije

27.04.2020.

Kako je izgledao vaš obračun s teškim modnim zadatkom?

I treće Stilske Vježbe su završile! Vaš prošlotjedni zadatak nije bio nimalo lak, no opet ste pokazale svoje zavidno modno znanje i rasturile sa svojim print on print kombinacijama. Elleov modni urednik Saša Joka probrao je najbolje outfite, a pobjednicom, koja će sljedeća 3 mjeseca na kućnu adresu dobivati ELLE magazin, proglasio je…

 

1 _CROELLA_ (ELA ŠESTANOVIĆ)

Šarmantna Ela s Korčule ovog nas je tjedna osvojila lady chic kombinacijom printova u retro duhu 40-ih godina prošloga stoljeća spojivši decentne točkice na suknji midi dužine s romantičnim ružicama na bluzi puf rukava i minimalističkim bijelim accessoireom dokazavši da printovi ne moraju biti vrišteći ni upečatljivi da bi konačni rezultat bio prava bomba! Čestitamo!

 

2 ESTERGALLOEKI (ESTERA GALLO)

 


Estera je očito vatrena obožavateljica printova jer samo bi se netko s puno hrabrosti i iskustva odlučio spojiti ovako intenzivne uzorke (koji na prvu izgledaju potpuno nespojivo) u raskošnu cvjetnu eksploziju koja na najbolji način pokazuje kako različiti motivi ističu jedan drugoga u zajedničkoj kombinaciji. Pohvale i za maksimalistički pristup odabiru modnih dodataka, Ester jako dobro zna kako se nosi!

 

3 SLADANA_PRIBOLSAN (SLAĐANA PRIBOLŠAN)

 

Slađani pohvale za svakodnevni gradski look u kojem kombinira tamni jeans s košuljom na Mickey Mousea i cvjetnim bluzonom a ovom zaigranom miksu notu urbanog coola daju zanimljive bijele cipele u špic i velika torba u bojama. Look odličan, mi bi jedino radije vidjeli košulju u hlačama kako bi se istaknula figura i struk a time bi i proporcije siluete dobile na dinamici.

 

4 MARTAMARTIC2801 (MARTA ILIČIĆ)

 

Ova damska retro kombinacija Marte Iličić apsolutno po svemu funkcionira osim što trenutno nismo u jesenskom raspoloženju zagasitih smeđih tonova i dramatične crne čipke pa bi ipak voljeli da je sve ovako isto ali u vrištećim ljetnim bojama koje nam donose novi optimizam!

 

5 LIVINGLIKEV

 

Odgovor na pitanje zašto ova kombinacije ne izgleda toliko dobro leži u odabiru materijala od kojih su izrađeni hlače i bluza a koji su zapravo, sami po sebi, vizualno zanimljivi i odlično idu skupa. Naime obje su tkanine izrazito podložne gužvanju pri nošenju i to stvara loš opći dojam, pogotovo na prugastim hlačama koje bi trebale izgledati savršeno precizno ravne. Također, na ovu dužinu nogavica teško idu sandale s remenom oko gležnja jer sveukupno skraćuje figuru. Osim za ideju stylinga, pohvale i za super frizuru!

 

Prvo i najvažnije, čestitamo Eli na uspješnom obračunu s ovim vječnim modnim tabuom! Ostale pozivamo da se nastavite prijavljivati i pažljivo pratite naše objave jer vam već sutra najavljujemo novu temu. Samo ćemo vam natuknuti da se radi o nečemu o čemu sigurno svakodnevno maštate i outfitu koji će vam biti pravi gušt osmisliti. Stay tuned!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh