Stilski dosje: Emma Stone

Emma Stone
12.01.2017.

Godina iza nas definitivno je bila u njezinom znaku

U dobi od 28 godina, Emma Stone na svom životopisu već ima impresivnu listu filmova, među kojima su “Crazy, Stupid, Love”, “The Help”, “The Amazing Spider-Man” i “Birdman”, ali i nominaciju za Oscara, dvije BAFTA nagrade, a sada i Zlatni globus. Posljednje priznanje zaradila je svojom ulogom u ultimativnom hitu godine, mjuziklu “La La Land”. Zahvaljujući iznimno pozitivnom prijemu ovog filma među kritikom i publikom, Stone je veći dio 2016. provela naslikavajući se na raznim premijerama, gala večerama i dodjelama nagrada, promovirajući svoj film te istovremeno pokazujući svoj istančani stilski ukus.

Njezin stilski potpis definitivno je obilježen damskom elegancijom, haljinama midi dužine koje su njezin omiljeni izbor, ali i raskošnim toaletama koje prigušenim koloritom ostavljaju naglasak na njezinoj porculanskoj puti i prekrasnoj nijansi kose. Kako je protekla godina na crvenom tepihu izgledala u režiji Emme Stone, pogledajte u galeriji:

2016:

 

N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Filmska stilska inspiracija: zelena haljina

Pustite zasad malu crnu i Valentino crvenu, neka vas inspirira raskoš ovih zelenih haljina koje su zasjale na filmskim platnima…

Emmy crveni tepih – najbolje i najgore obučeni

ELLE izbor najstylish dama te onih malo manje uspješnih!

▲ Povratak na vrh