Tema novih ELLE Stilskih Vježbi je Jeans Remix!

14.04.2020.

Nakon što su cure s prošlotjednim stilskim vježbama i outifitma za kućni party probile led te pokazale svoje stilističke talente, vrijeme je za novu epizodu i, naravno, novu temu! Sigurni smo da se u bespućima vaših ormara kriju brojni denim bombončići, zato sljedeći tjedan želimo vidjeti sve vaše kombinacije s traperom u glavnoj ulozi. Nova tema je Jeans Remix!

Eksperimentirajte i budite kreativni, ako ste pak jako hrabri pokušajte rekreirati all-denim look Britney i Justina (znate na koji mislimo!) i imajte na umu da iako je stilistička zaokruženost outfita prioritet, dodatni se bodovi dodijeljuju inovativnom pristupu.

ELLEov modni urednik i stručno oko Saša Joka ponovno će komentirati vaše prijave, a kao što se mogli vidjeti u prošlom izdanju stilskih vježbi – ne grize! Procedura je ista kao i prošli put, dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Vaše prijave primamo do ponedjeljka 20.4. u 10 ujutro, a isti dan popodne objavljujemo pobjednicu koju će sljedeća 3 mjeseca novi ELLE magazin čekati na kućnom pragu.

Sretno!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: ELLE

Pročitajte i...

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh