Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je…

26.05.2020.

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

ELLE Stilske Vježbe osmislili smo kako bismo vam dali povod da se kreirate fantastične outfite bez obzira na to što zapravo ne smijete nikuda ići i što su urede i kafiće privremeno zamijenili dnevni boravci i kuhinje. Sad kad se epidemiološka situacija primirila, a #ostanidoma se tranformirao u #ostaniodgovoran, vrijeme je da ovu priču privedemo kraju.

Igrat ćemo se još jednom i to na temu ‘Masculine/Feminine’,  a na vama je da pronađete stylish način kako klasici muškog stila od odijela do šešira mogu postati utjelovljenje ženstvenosti. Sigurni smo da će nam se svidjeti vaši stilski trikovi, a ako ste dosad odgađali prijavu, vrijeme je da se primite posla, prekopate njegov ormar i počnete stvarati pobjednički styling. Sad ili nikad! Naš modni urednik Saša Joka komentirat će vaše prijave i izabrati najbolji outfit, a pobjednik osvaja vječnu slavu i sljedeća 3 broja ELLE magazina na pred kućnim vratima.

Procedura prijave je ista kao i inače: na svoj (javni!) Insta profil objavite fotku stylinga u koju ćete taggati @ellecroatia i staviti hashtag #YourStoryMatters. Vremena za prijavu imate do kraja tjedna, a onda vam samo preostaje čekati ponedjeljak i Sašine komentare. Sretno svima!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh