Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je…

26.05.2020.

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

ELLE Stilske Vježbe osmislili smo kako bismo vam dali povod da se kreirate fantastične outfite bez obzira na to što zapravo ne smijete nikuda ići i što su urede i kafiće privremeno zamijenili dnevni boravci i kuhinje. Sad kad se epidemiološka situacija primirila, a #ostanidoma se tranformirao u #ostaniodgovoran, vrijeme je da ovu priču privedemo kraju.

Igrat ćemo se još jednom i to na temu ‘Masculine/Feminine’,  a na vama je da pronađete stylish način kako klasici muškog stila od odijela do šešira mogu postati utjelovljenje ženstvenosti. Sigurni smo da će nam se svidjeti vaši stilski trikovi, a ako ste dosad odgađali prijavu, vrijeme je da se primite posla, prekopate njegov ormar i počnete stvarati pobjednički styling. Sad ili nikad! Naš modni urednik Saša Joka komentirat će vaše prijave i izabrati najbolji outfit, a pobjednik osvaja vječnu slavu i sljedeća 3 broja ELLE magazina na pred kućnim vratima.

Procedura prijave je ista kao i inače: na svoj (javni!) Insta profil objavite fotku stylinga u koju ćete taggati @ellecroatia i staviti hashtag #YourStoryMatters. Vremena za prijavu imate do kraja tjedna, a onda vam samo preostaje čekati ponedjeljak i Sašine komentare. Sretno svima!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

6 kultnih filmova u kojima su kostimografiju radili dizajneri A liste

Neke od najboljih kostimografija u filmskoj povijesti potpisuju Gaultier, Balmain, Chanel...

algebra apparel

Mladenački, uniseks komadi 'college' stila stižu na Elle Boutique!

Zvijezde jedinstvene kolekcije proizašle iz suradnje stilista i modnog urednika Saše Joke i studenata Algebre su majice s likom Nikole Tesle i hoodice u stilu popularnih sveučilišnih majica

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Otkrijte mračni glamur milanske vile

Villa Necchi Campiglio odiše ekscentričnim bogatstvom predratnih godina

▲ Povratak na vrh