Tko je na popisu najbolje i najgore odjevenih?

Miley Cyrus Robin Thicke
06.12.2013.

Mlađahna pjevačica Miley osvanula je na obje liste časopisa Time. Pogledajte tko su ostali laureati...

Na svojoj tradicionalnoj godišnjoj listi najbolje i najgore odjevenih osoba časopis Time uvrstio je Miley Cyrus među 10 najbolje odjevenih i dodijelio joj je prvo mjesto u kategoriji najgore obučenih zvijezda.

Provokativna 21-godišnjakinja najgore je izgledala na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards tijekom nastupa s popularnim Robinom Thickeom.

Miley je izašla na pozornicu u jednodjelnom kostimu sa slikom medvjeda koji je ubrzo skinula i ostala samo u grudnjaku i gaćicama boje kože.

Samo nekoliko tjedana nakon toga nastupa Miley se ponovno vratila u ‘modnu milost’ svojih obožavatelja. Na dodjeli nagrada neprofitne modne organizacije ‘Fashion Group International’ nosila je glamuroznu zelenu haljinu otvorenih leđa dizajnera Marca Jacobsa kojem je te večeri uručila ‘Superstar Award’.

Miley Cyrus

Miley Cyrus u haljini Marca Jacobsa

Najbolje odjeveni

Na sam vrh liste najbolje odjevenih zasjela je 23-godišnja glumica Jennifer Lawrence koja ne prestaje oduševljavati još od ovogodišnje dodjele Oscara, koji je (uz malu nezgodu na stubama) preuzela u Diorovoj toaleti.

U couture haljini boje pudera, sa srebrnom pismo-torbom i minimalističkim nakitom J-Law izgledala je poput dive starog Hollywooda.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence u Diorovoj couture haljini

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton zauzela je drugo mjesto, a javnost je najbolje zapamtila svijetloplavu haljinu dizajnerice Emilie Wickstead u kojoj je prvi put pokazala trudnički trbuščić.

Kate Middleton

Kate Middleton u haljini Emilie Wickstead

Najgore odjeveni

Odmah iza Miley na Timesovoj top-ljestvici najgore odjevenih nalazi se novopečena mama Kim Kardashian u cvjetnoj haljini kuće Givenchy, u kojoj se pojavila na gala večeri u Metu.

Kim Kardashian

Kim Kardashian u Givenchyju

Ružičasta Pradina haljina koju je Anne Hathaway nosila na dodjeli Oscara zauzela je visoko treće mjesto.

Anne Hathaway

Anne Hathaway u Pradi

Justin Bieber, Florence Welch i Julianne Hough ostala su imena s liste najgore odjevenih.

© Cover Media, Getty Images

Pročitajte i...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Liam Hemsworth ponovno ljubi poslije Miley Cyrus

Tko je nova simpatija australskog glumca?

▲ Povratak na vrh