Tko se boji zime još?

23.01.2017.

Kendall Jenner ni na najnižim temperaturama ne odriče se oskudnih komada

Kendall Jenner potpuno je otporna na hladne vremenske uvjete.


Manekenka se ovoga vikenda Parizom prošetala u oskudnom izdanju koje je uključivalo naizgled toplu, ali raskopčanu jaknu ispod koje je fotografima otkrila proziran topić, a ispod njega – naljepnice u obliku zvijezda!

Ovo nije prvi put da se Kendall odvažila prošetati u provokativnom izdanju, a u jednom intervjuu nedavno je i priznala kako zapravo obožava pokazivati svoje grudi.

Društvo joj je kasnije tijekom boravka u francuskom glavnom gradu pravio i A$AP Rocky, njezin navodni dečko. S obzirom da je za svoju nedjeljnu šetnju prebacila raskošnu bundu koje se ni Kim Kardashian ne bi posramila, pretpostavljamo da ipak možda nije potpuno otporna na zimu.

Foto: profimedia

Pročitajte i...

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh