Žuti trench + haljina boje šljive: najljepša poslovna kombinacija jeseni na Amal Clooney

03.10.2019.

Prelijepa odvjetnica sa savršenim ukusom u modu

Amal Clooney savršen je primjer nošenja klasika u svakodnevnom životu. Zapravo, Amal Clooney je savršen primjer za mnogo toga, ali za sad ćemo se koncentrirati na modu.

Ako ste ljubitelji njezinog stila kao što smo i mi, pokušajte ponoviti njen novi modni odabir s ulica New Yorka. Paparazzi su u jednoj od ulica metropole uhvatili zvijezdu u svijetlom kompletu, pogodnom za poslovne sastanke i u šetnji s prijateljima nakon posla.

 

 

Amal je uz dugi žuti kaput kombinirala ljubičastu haljinu i crne salonke – ova kombinacija boja je najprikladnija za jesen, jer se vodi po trendu jarkih boja koji često viđamo na Tjednima mode i možemo nagovijestiti kako će zaista ostati aktualan tijekom cijele sezone. Komplementarne su bile velike sunčane naočale, stroga crna torba i naravno, kava za van, bez koje mi svakako ne bi mogli.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Stilska inspiracija: Monica de La Villardière

Obožavamo pariški chic suradnice francuskog Ellea i britanskog Voguea!

▲ Povratak na vrh