Snimanje nove sezone ‘Bridgertona’ počinje uskoro, a ovo zasad znamo

17.02.2021.

Daphne i Simon više nisu u fokusu, a pojavljuju se i neki novi likovi na londonskoj društvenoj sceni...

S obzirom da je u vrlo kratkom vremenu ‘Bridgerton’ oborio rekorde gledanosti s gledateljstvom većim od 63 milijuna kućanstava, ne čudi da su odlučili snimiti i drugu sezonu. Slijedeći literarni predložak ‘Vikont koji me volio’, u novoj sezoni fokus se s Daphne i Simona prebacuje na njezina starijeg brata Anthonyja kojeg tumači Jonathan Bailey.

U navedenom romanu zainteresira se za Kate Sheffield, novo lice na londonskoj društvenoj sceni, no kako je adaptacija ‘Bridgertona’ ipak multikulturalna, povijest lika je ponešto izmijenjena, pa će tako Anthonyjeva odabranica biti Kate Sharma, čija je obitelj indijskog porijekla, a tumačit će je Simone Ashley, poznata po ulozi Olivije u Netflixovoj ‘Sex Education’.

Vojvoda i vojvotkinja će se ipak pojavljivati, no hoće li sve teći idilično kod para koji nas je očarao? Regé-Jean Page dao nam je naslutiti da možemo očekivati nevolje u raju: ‘Vjenčali su se vrlo mladi. Još se trebaju razvijati, a uvijek će ih biti zabavno gledati kako to rade – zajedno.’ Uh, malo smo se zabrinuli, ali zvuči ohrabrujuće.

Snimanje bi trebalo početi već u ožujku, a s obzirom da obitelj Bridgerton broji čak osmero djece, a toliko je i nastavaka knjige Julije Quinn, imamo se čemu veseliti!

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh