Reboot ‘Seksa i grada’ gledat ćemo i prije nego smo se nadali!

just like that
07.10.2021.

'Just Like That' na ekrane stiže 3, 2, 1...

Premda smo dosad već dobro upoznati s lookovima koje su glumice nosile na setu, a navodno su procurili i neki detalji scenarija, sama radnja reboota ‘Seksa i grada’ ipak nam je nepoznanica, koju, priznajemo, želimo otkriti.

U novim epizodama serije koja je prije dvadesetak godina pratila živote single žena u tridesetima sada će na male ekrane donijeti uspone i padove udanih žena u pedesetima. Gdje su sada Miranda i Steve? S kakvim se izazovima susreće Charlotte, majka tinejdžerki? Je li veza Carrie i Biga još uvijek turbulentna?

Veliko razočaranje izazvala je odluka Kim Cattrall da ne sudjeluje u ovom rebootu, što je sve obožavatelj(ic)e serije navelo da se zapitaju gdje je uopće seks u ‘Seks i gradu’ bez Samanthe, kao i nenadmašni ‘puns’.

Sve fanove, i naravno, kolegice i kolege iz serije, rastužila je vijest da je Willie Garson, poznat kao Stanford Blatch, preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Usprkos tome, ili baš u čast glumcu koji nas je iz sezone u sezonu uveseljavao, s nestrpljenjem očekujemo nove epizode. A kratkim teaserom koji nas vodi na set serije ‘Just Like That’ objavljeno je da se to iščekivanje sve bliži kraju i kreće novo poglavlje na HBO Max – već u prosincu 2021.!

Instagram: justlikethatmax

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

willie garson

Preminuo Willie Garson, svima omiljeni Stanford Blatch iz serije 'Seks i grad'

Od glumca preminulog u dobi od 57 godina se na društvenim mrežama opraštaju kolege, prijatelji te sin

Celebrity stilska inspiracija: Sva lica kariranog uzorka

Ono što su proljeću cvjetići, jeseni su kvadratići, a kako ih kombinirati -ugledali smo se na zvijezde

Autorica 'Seksa i grada' Candace Bushnell otkrila da je izašla na date s dečkom Carrie Bradshaw. A onda doživjela neugodno iznenađenje...

Jeste li bili „tim Faca“ ili „tim Aidan“? Ulogu dragog i pouzdanog Aidana Shawa za kojeg se Carrie umalo udala glumio je markantni John Corbett koji, ispostavilo se, i nije takva dobrica kakvu je u stanju odglumiti...

Model cipela koji nikada neće izaći iz mode

Opsesija salonkama s kristalnom kopčom usprkos drugim prolaznim trendovima ne jenjava, a mi smo izdvojili 7 pari

točkice

'Točka na i' lookova za kasno ljeto

Elegantne i zabavne, raskošne i decentne - vrijeme je za točkice...

seks i grad

Mr. Big je i dalje pravi 'tease'

Scene sa snimanja reboot-a serije 'Seks i grad' ponovno nas uvlače u magičan svijet eskapističke televizije i velikih ljubavnih priča, ali na neke stvari danas gledamo drugim očima...

▲ Povratak na vrh