Top 5 Anti-valentinovo filmova

14.02.2020.

Zbog ovih filmova bit će vam drago ako ste single

Svjesni smo da činjenica da je danas Valentinovo neće baš svakome razvući veliki osmijeh preko lica, bili sretno, nesretno ili uopće zaljubljeni. Romantičnu ljubav na stranu, svi smo svjesni toga da je ovo jedan od najkonzumerističkijih dana u godini, pažljivo dizajniran od marketinških stručnjaka, proizvođača čestitki, skupocijenog nakita i cvjećara s ogromnim boomom u prometu svakog 14. veljače od druge polovice prošlog stoljeća. Za vas koji se priklanjate ovoj skupini Anti-valentinovo entuzijasta, pripremili smo 5 filmskih prijedloga, a ako ste single, nakon ovih filmova bit će vam još draže da jeste!

Gone Girl

Ovaj fantastični psihološki triler genijalnog Davida Finchera definitivno će vas svojim neočekivanim twistovima držati na rubu kauča, no i navesti na razmišljanje, primjerice o tome koliko zapravo opasno može biti da vas netko toliko dobro poznaje. No ne želimo vam ništa previše spoilati, ako niste gledali, toplo preporučujemo!

Kill Bill

Iako već 17 godina star, ovaj Tarantinov klasik nije ništa manje relevantan nego na dan kad je izašao. Ako vas je nekako uspio zaobići, dok čekamo konačne potvrde o tome hoće li biti i trećeg filma, svakako pogledajte prva dva nastavka.

Jastog

Grčki redatelj Yorgos Lanthimos svakim nas svojim novim filmu u najmanju ruku zaintrigira, ako i ne oduševi, kao što je bio i slučaj s prošlogodišnjim hitom Miljenica, za koji je Olivia Coleman kući ponijela zlatni kipić za najbolju žensku glavnu ulogu. Jastog, sjajan film iz 2015. godine sličan je Lanthimosovom ranijem opusu, u smislu kvazi fantastičnih likova i svjetova, a nama je definitvno na popisu najdražih filmova uopće.

Tramvaj zvan čežnja

Već sto puta ispričana priča, drama Tramvaj zvan čežnja Tennesseeja Williamsa inspirirala je niz filmova i prestava, a nama je najdraža ova verzija iz 1951. godine.

Klub prvih žena

Ova komedija sa sjajnom postavom koja uključuje Bette Midler, Goldie Hawn i Diane Keaton priča je o osveti triju rastavljenih žena koje su odlučile zagorčati život svojim nezahvalnim bivšim muževima. Must-see film za Antivalentinovo!

 

Piše: L.H.

Fotografije: Youtube, Instagram

Pročitajte i...

Anti-romantični watchlist za single & fabulous sretnice

Solo za Valentinovo? Uz ove filmove ćete otvoriti šampanjac što ste se našle u najboljem mogućem društvu…

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Pogledajte obrisanu scenu iz filma 'Vrag nosi Pradu'. Gledat ćete ga drugim očima

Prizor koji otkriva segment iz života Mirande Priestley za koji nismo znale…

Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

▲ Povratak na vrh