Novo poglavlje Prada x adidas kolaboracije

01.09.2020.

Ukratko, nismo impresionirani.

“Putovanje između tehnologije i tradicije”- tim je riječima službeno predstavljena nova runda kolaboracije između sportskog giganta i legendarne talijanske modne kuće. U svom drugom izdanju koje u trgovine dolazi sljedeći tjedan, točnije 8. rujna, Prada je reinterpretirala adidasove kultne Superstarke, odnosno, zalijepila svoj logo na srebrni, bijeli i crni model poznatih tenisica.

Cinizam na stranu, produkt ove suradnje je zaista izrađen u Pradinim tvornicama u Italiji, a koncept je čini se bio spojiti Pradine eksperte u izradi kože i adidasovu sportsku tradiciju, pa tako ove tenisice ponosno nose oba loga.

Sigurni smo, kako to inače biva, da će se tenisice rasprodati u rekordnom roku, no nemojte nam zamjeriti ako od jedne od najjačih kuća u povijesti mode ipak očekujemo malo više.

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

Nova trgovina odaje počast Splitu i njegovim velikanima

adidas stan smith forever

Legendarne tenisice Stan Smith u novom, održivom izdanju!

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

adidas ZX 2K

Lijepe i udobne - adidas Originals lansirao model ZX 2K Pure

adidas Originals danas predstavlja najnoviju verziju legendarne franšize tenisica koja će sa sigurnošću oduševiti sve obožavatelje – ZX 2K Pure.

▲ Povratak na vrh