Novo poglavlje Prada x adidas kolaboracije

01.09.2020.

Ukratko, nismo impresionirani.

“Putovanje između tehnologije i tradicije”- tim je riječima službeno predstavljena nova runda kolaboracije između sportskog giganta i legendarne talijanske modne kuće. U svom drugom izdanju koje u trgovine dolazi sljedeći tjedan, točnije 8. rujna, Prada je reinterpretirala adidasove kultne Superstarke, odnosno, zalijepila svoj logo na srebrni, bijeli i crni model poznatih tenisica.

Cinizam na stranu, produkt ove suradnje je zaista izrađen u Pradinim tvornicama u Italiji, a koncept je čini se bio spojiti Pradine eksperte u izradi kože i adidasovu sportsku tradiciju, pa tako ove tenisice ponosno nose oba loga.

Sigurni smo, kako to inače biva, da će se tenisice rasprodati u rekordnom roku, no nemojte nam zamjeriti ako od jedne od najjačih kuća u povijesti mode ipak očekujemo malo više.

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje najbolje Instagram fotke

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

U ove torbice stane SVE!

Novčanik, ključevi, mobitel, maska, dezinficijens... kao da je Mary Poppins bila inspiracija za ovosezonske torbe jer u njih baš sve stane

Matrix division: izbor najboljih kožnih kaputa

Seksi drama kožnog kaputa ostvaruje svoj puni potencijal u našem shopping vodiču

▲ Povratak na vrh