Novo poglavlje Prada x adidas kolaboracije

01.09.2020.

Ukratko, nismo impresionirani.

“Putovanje između tehnologije i tradicije”- tim je riječima službeno predstavljena nova runda kolaboracije između sportskog giganta i legendarne talijanske modne kuće. U svom drugom izdanju koje u trgovine dolazi sljedeći tjedan, točnije 8. rujna, Prada je reinterpretirala adidasove kultne Superstarke, odnosno, zalijepila svoj logo na srebrni, bijeli i crni model poznatih tenisica.

Cinizam na stranu, produkt ove suradnje je zaista izrađen u Pradinim tvornicama u Italiji, a koncept je čini se bio spojiti Pradine eksperte u izradi kože i adidasovu sportsku tradiciju, pa tako ove tenisice ponosno nose oba loga.

Sigurni smo, kako to inače biva, da će se tenisice rasprodati u rekordnom roku, no nemojte nam zamjeriti ako od jedne od najjačih kuća u povijesti mode ipak očekujemo malo više.

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Možemo li živjeti bez plastike - i možemo li preživjeti s njom?!

Neki smatraju da možemo, neki da ne, no sigurne su dvije stvari. Kao prvo, potrošnju plastike moramo drastično smanjiti. Kao drugo, pred nama je u tom smislu dug put. Ipak, alternative nema, inače će plastika zagušiti naš planet. Toga su svjesni i neki modni i kozmetički brendovi, te poznate osobe poput Stelle McCartney i Emme Roberts

Beyonce i Adidas predstavili novu kolekciju

Posvećena crnim kaubojima i kaubojicama, Ivy Park Rodeo četvrta je kolekcija iz linije Ivy Park nastala u suradnji s Beyonce. Pjevačica je i zaštitno lice popratne reklamne kampanje

Nosi se... denim bralette?

Emily Ratajkowsky prošetala se ulicama New Yorka u vrlo hot 'denim na denim' kombinaciji

muška moda

Menswear proljeće/ljeto 2021: Što dečki nose ovo proljeće i ljeto?

Očekujte široka odijela, povratak bomberica, debitiranje pastela i udobnost

adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

Nova trgovina odaje počast Splitu i njegovim velikanima

▲ Povratak na vrh