Pravila nagradnog natječaja ‘Elle Boutique i Bevel naslonjač’

10.06.2021.

ČLANAK 1. – Priređivač

Nagradni natječaj ‘Elle Boutique i Bevel naslonjač’ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije Elle Boutique eventa i Era namještaja. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj. Podaci prikupljeni natječajem koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

ČLANAK 2. – Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i članovi njihove uže obitelji, te osobe koje pružaju Tehničku podršku Priređivaču.


Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Nagradni natječaj ili o digitalnom portfelju AMZ-a. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju kako je opisano u Članku 7. ovih pravila.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranicama i web portalima AMZ-ovog digitalnog portfelja objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

ČLANAK 3. – Trajanje

Nagradni natječaj počinje 12. lipnja 2021. godine u 10:00, a završava 12. lipnja 2021. godine u 21:00 sat. (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja).

ČLANAK 4. – Način sudjelovanja

Sudjelovati može svatko tko dolazi na Elle Boutique i ostvari kupnju na eventu Elle Boutique u subotu, 12. lipnja od 10 do 21 sat (ne postoji ograničenje za iznos kupnje).

Koraci su idući:

1. Ostvarite kupnju na događanju Elle Boutique, u subotu 12. lipnja, od 10 do 21 sat, u Dežmanovoj ulici u Zagrebu.

2. Prilikom plaćanja računa na blagajni ispunite letak s osobnim podacima i što kreativnije odgovorite na pitanje (odgovor u obliku jedne rečenice):
‘Zašto bih baš ja trebao/la osvojiti naslonjač s potpisom Mirka Miličića?’

3. Letak s podacima i odgovorom ubacite u posebno označenu kutiju na blagajni.

Ime pobjednika – autora najkreatvinijeg odgovora po izboru redakcije magazina Elle – objavit ćemo 15. lipnja 2021. godine na Elle mrežama (web članak)

Korištenje bilo kakvih smicalica za prijavu pod različitim identitetima nije dopušteno i u tom slučaju žiri vas može diskvalificirati iz natječaja, kao i one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

ČLANAK 5. – Nagrada

Nagrada se dodjeljuje najkreativnijem sudioniku prema izboru stručnog žirija. Ukupno će biti nagrađen 1 sudionik. 

Nagrada:

1x naslonjač Bevel 

Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za druge proizvode, niti se može zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po nagradnom natječaju.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6. – Dobitnici

Dobitnik će biti objavljen  na webu Elle te će biti obaviješten o dobitku nagrade. Ako Dobitnik ne odgovori na obavijest u roku od 74 sata, gubi pravo na nagradu. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada te ćemo te iste podatke obrisati iz našeg sustava unutar 10 radnih dana od primitka nagrada.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, njegovo društvo-majka, podružnice i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije, Facebook Inc., te svi službenici, direktori, radnici, predstavnici i zastupnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade. Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti tako da na mail adresu ellehr@adriamedia.hr inbox pošalje poruku „ODUSTAJEM OD NATJEČAJA Elle Boutique i Bevel naslonjač“.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

• bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;

• (ne)funkcioniranje Interneta i Facebooka i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;

• ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;

• Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo otkazivanja nagradnog natječaja ili promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 10.6.2021.

Adria Media Zagreb d.o.o.

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh