Pravila nagradnog natječaja “FOREO UFO 2”

07.05.2021.

ČLANAK 1. – Priređivač

Nagradni natječaj “FOREO UFO 2“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije Elle časopisa. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj te nije ni na koji način povezan s Facebookom. Facebook ne sponzorira niti promiče ovaj Nagradni natječaj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

ČLANAK 2. – Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i članovi njihove uže obitelji, te osobe koje pružaju Tehničku podršku Priređivaču.

ČLANAK 3. – Trajanje

Nagradni natječaj počinje 7. svibnja u 19:00, a završava 11. svibnja u 23:59 sati. (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja).

ČLANAK 4. – Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objave koja komunicira natječaj na Instagram profilu ellecroatia označiti prijatelja za kojeg smatra da će mu se poklon svidjeti i komentirati svoju skin care rutinu u koju bi uklopili UFO 2 uređaj.

Korištenje bilo kakvih smicalica za prijavu pod različitim identitetima nije dopušteno. Također, prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja, kao i one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

ČLANAK 5. – Nagrada

Nagrada se dodjeljuje najkreativnijem sudioniku prema izboru stručnog žirija. Ukupno će biti nagrađen 1 sudionik na Instagram profilu ellecroatia i osoba koju je dotični sudionik, koji je osvojio nagradu, označio.

Nagrada:

2x UFO 2 FOREO uređaj.

Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za druge proizvode, niti se može zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po nagradnom natječaju.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6. – Dobitnici

Dobitnik (i osoba koju je označio) će biti objavljen u komentaru ispod objave koja komunicira Nagradni natječaj u roku dva radna dana nakon završetka natječaja te će u istom komentaru biti zamoljen da se jave u inbox pretinac Instagram profila ellecroatia u roku od najviše 72 sata, radi dogovora o preuzimanju nagrade. Ako Dobitnik ne odgovori na obavijest u roku od 72 sata, gubi pravo na nagradu. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada te ćemo te iste podatke obrisati iz našeg sustava unutar 10 radnih dana od primitka nagrada.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik (i osoba koju je označio) ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, njegovo društvo-majka, podružnice i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije, Facebook Inc., te svi službenici, direktori, radnici, predstavnici i zastupnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade. Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

• bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;

• (ne)funkcioniranje Interneta i Facebooka i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;

• ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;

• Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo otkazivanja nagradnog natječaja ili promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 7.5.2021.

Adria Media Zagreb d.o.o.

Pročitajte i...

pepper city center

Upoznajte Pepper - prvog humanoidnog robota u shopping centru

Šarmantna Pepper osvaja simpatije u City Centeru one

O kojim se aktualnim temama govorilo na 14. Weekend Media Festivalu u Rovinju

Najveća regionalna konferencija, Weekend Media Festival, ove je godine ponovno oživjela prostore stare Tvornice duhana u Rovinju i pod sloganom 'Živio život' slavila život i zajedništvo. Riječ je o regionalnom događaju koji na jednom mjestu okuplja brojne stručnjake iz svijeta medija i komunikacija te donosi najnovije trendove, znanja i uspješne prakse iz industrije.

Zaljubljene u ljeto i ovaj neodoljivi nakit...

Nosile su ga naše bake i majke, nose ga modne urednice i poznate influencerice iz sezone u sezonu… Pretpostavljate, riječ je o - zlatu!

▲ Povratak na vrh