Raskošan jesenski broj magazina StoryBOOK čeka vas na kioscima

05.10.2020.

Iz novog jesenskog izdanja isijava atmosfera estetskih vrhunaca s bodlerovski mračnih druženja kakva su se vezala uz društvo genijalnih glazbenih duša

Naš vodeći lifestyle magazin posvećen pop kulturi, hedonizmu, modi, autentičnim doživljajima, umjetnosti i ljepoti, jesen je odlučio proslaviti uz svu raskoš glazbenih sadržaja. Iz novog jesenskog izdanja isijava atmosfera estetskih vrhunaca s bodlerovski mračnih druženja kakva su se vezala uz društvo genijalnih glazbenih duša, poput Janis Joplin, Jima Morrisona, Kurta Cobaina ili Amy Winehouse – aktera teme Besmrtni Klub 27, ali i optimizam fantastične teme Kako je glazba mijenjala svijet (mode).

Zagrebačka glumica s američkom adresom Leona Paraminski rekreirala je lookove autentičnih glazbenih ikona od Jane Birkin do Lady Gage ili Florence Welch i prisjetila se odrastanja u vrijeme šminkera i pankera. Otkrijte crtice iz života i glazbenog odrastanja vrhunskog glazbenika Matije Dedića, unakrsni razgovor s Ivankom Mazurkijević i Mrletom te četirima osebujnim glazbenim divama – Gabi Novak, Radojkom Šverko, Meri Cetinić i Terezom Kesovijom, koje su Storybooku otkrile što ih pokreće i inspirira.

StoryBOOK je ekskluzivno razgovarao i s novinarkom i kolumnisticom časopisa Guardian, i-D, Vogue International, Sunday Times i mnogih drugih Candice Carty-Williams, koja je nedavno za svoj roman “Queenie” dobila britanske književne nagrade Prvijenac godine i Najbolja knjiga 2019. godine, i to kao prva crna žena u povijesti koja je osvojila tu nagradu. Otkrijte tko su iskonske umjetnice modnog businessa – moćne žene mode. I koje su poznate majke dopustile da zavirimo u ono što je najnježnije i najsvetije – čarobno majčinstvo i život njihovih palčića u prve zahtjevne dane.

Na stranicama posvećenim stilu i ljepoti, dogodio se magičan jesenski ples sukobljenih modnih elemenata kroz bajkovite modne editorijale. Otisnite se u potragu za čarobnom anti-age molekulom i uniseks mirisima koji brišu rodne granice… Jesen je stigla, a Storybookove stranice nude obilje inspiracija, od bezvremenskih balonera u stilu chic heroina film noira do jarkih akcenata i pretjeranih dnevnih lookova u editorijalima, koji nam daju šansu za posve autentičan jesenski look. Izgubite se na trenutak u društvu umjetnika, glazbenika, obožavatelja mode, otputujte u hedonističku Istru, učlanite se StoryBOOK Loyalty Club i osvojite jedinstveno iskustvo, neka vas opiju baršunasti glasovi iz zvučnika, dobro štivo, ironično dopisivanje i ponoćne gastro delicije, sanjarite i uživajte u novom jesenskom izdanju.

Tekst i foto: promo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh