Demi Moore i Harris Reed
Profimedia/ //

Demi Moore i Harris Reed

Izgled Demi Moore još je jedan od onih koji je privukao pažnju na Met Gala večeri 2024. Njezin hrabri modni izbor uključivao je haljinu po mjeri britansko-američkog dizajnera Harrisa Reeda, izrađenu od vintage tapeta. Ukrašena ružičastim i bijelim cvjetnim motivima i crnim šiljastim strelicama, haljina je izgledala kao pravo malo kiparsko remek djelo, koje je pomoglo Demi da uhvati suštinu teme događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Inspiriran predivnom Cartier ogrlicom koju je nosila Moore, Reed je koristio vintage arhivsku tapetu kako bi stvorio složen dizajn, koji je uključivao 11.000 sati intenzivnog rada. Haljina je bila remek-djelo inspirirano viktorijanskim stilom koje je predstavilo Moore u punom cvatu, pa je tako tema "Sleeping beauties reawakening fashion" u potpunosti pogođena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Njezin stilist, Brad Goreski, otkrio je da su čipkaste latice koji su krasili donji dio haljine bili ručno oslikane što je dodatno obogatilo cijelu kreaciju, a Demina spremnost na prihvaćanje rizika savršeno je rezonirala s Reedom, koji se također pojavio na Met Gali u sličnoj i jednako upečatljivoj dvodijelnoj kreaciji.

Demi Moore i Harris Reed
Profimedia/

Demi Moore i Harris Reed

Što se make-up i frizure tiče, Demi je tu igrala na sigurno. Pustila je svoju dugu crnu kosu, a za make-up se odlučila za nude nijansu na usnama i tek blago naglašeno sjenilo na očima. S obzirom na to da je haljina sama po sebi dala wow efekt, rekli bismo kako je ovaj izbor bio jedina prava odluka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Iako je već dugo godina prisutna u svijetu mode, ovaj look će definitivno ući u kategoriju njezinih najboljih Met Gala izdanja ikada!

Moda