Neiti
polene //

Neiti

Sve ljubiteljice malih torbi zaljubit će se u novu Polène Neiti torbu. Polène je luksuzni francuski brend kožne galanterije poznat po svojim elegantnim i minimalističkim dizajnima. Nakon što je cijeli internet poludio za njihovim modelima Numero Neuf, Numero Dif i Cyme, ovaj francuski brend je izbacio novi model klasične i elegantne torbice. Neiti je kombinacija minimalističkog i suvremenog stila, te ju to čini modnim dodatkom koji se savršeno uklapa na dnevne i večernje kombinacije. Možete ju kombinirati na jeans i košulju, ali savršeno paše i na neku večernju haljinu.

 @enna.h
Instagram

@enna.h

Ova minimalistička, no ipak chic torbica nije jedna od trendi sezonskih komada koje ćete kupiti pa kasnije skupljaju prašinu u ormaru, već je torba koja će dugo ostati dio vaše garderobe. Ručno je izrađena posebnom tehnikom pletenja od glatke talijanske kože, a dizajn isprepletenih traka malo čak podsjećaju na model Mini Jodie od Bottege.

Neiti je svestrana i funkcionalna

 @yuliiaryzhkova
Instagram

@yuliiaryzhkova

Svestrana je i funkcionalna -  torbu možete koristiti kao novčanik, torbicu ili "baguette" torbu, zahvaljujući podesivom remenu koji je moguće i ukloniti u potpunosti. Unutrašnjost torbe imitira novčanik, pa ima etui za kreditne kartice i novac. Iako je malih dimenzija, u ovu torbu stane sve što ženi treba za izlazak iz kuće, uključujući naravno i neki proizvod za usne. Preklapa se i ima magnetni zatvarač, tako da ne trebate razmišljati hoće li vam nešto ispasti iz nje.

Neiti
polene

Neiti

Torba dolazi u 7 boja, od crne, neutralnih nijansi do pastelno plave i odvažne metalik boje, koja je veliki trend i ove sezone. Radi se o torbici koja paše na svakodnevne i jednostavne kombinacije, ali odlučite li se za Neiti u metalik boji, ovo će biti modni dodatak koji će sigurno privlačiti pažnju i podignuti i najjednostavniju kombinaciju. Ciljate li više na neku bezvremensku i klasik torbu, onda je Polène Neiti u chalk nijansi, savršen izbor za vas!

Neiti
Polene

Neiti

Ukoliko je ova prekrasna torba vaša sljedeća investicija, prvo ćete morati pričekati da se vrati na stanje na njihovoj službenoj stranici, a cijena joj je 260 eura.

Moda