Launchmetrics //

Jedni smo od onih koji ne mogu prestati kupovati i isprobavati nove parfeme, ali isto tako nekada jednostavno dođe dan kada nam sve smeta i niti jedan parfem koji imamo u kolekciji nije nam dovoljno dobar. Bilo da nam stvaraju glavobolju ili da želimo laganiji miris na tijelu jer ne idemo ni na kakvo posebno mjesto, moguće je mirisati lijepo i bez parfema.Pitate se kako? Otkrivamo vam nekoliko trikova... 

Za početak, ugodan miris je poprilično osobna stvar, nekima se ugodni mirisi svode na nježne note koje mirišu na čistoću dok drugi vole jače i/ilislađe mirise. Isto tako, jedni ne mogu zamisliti dan bez nekoliko špriceva parfema (viška), a drugima je važno da ako se oznoje na poslu tijekom dana miris znoja ne bude oko njih. Bilo da želite mirisati na parfem ili samo na čistoću (i sebe), postoji nekoliko trikova uz koje ćete to postići bez upotrebe - parfema.

Šamponi i ulja za tijelo

Iako se ispiru s kože, šamponi i ulja za tijelo s mirisima su jedan od najjednostavnijih način na koje ćete mirisati bez korištenja parfema. Takvi šamponi i ulja za pranje tijela kožu ostavljaju mirisnom, svježom i nahranjenom i nekoliko sati poslije tuširanja. Možete koristiti proizvode za tuširanjem s mirisom vašeg omiljenog parfema za suptilan poznati miris umjesto špricanja parfemom. 

Alqvimia Queen of Egypt Gel za kupanje

Alqvimia Queen of Egypt Gel za kupanje

Melem x glow&go puder-losion za tijelo

Melem x glow&go puder-losion za tijelo

Koristite kreme za tijelo s mirisom

S dolaskom toplijih dana otkrivamo sve veće površine naše kože i ona diše slobodno pod suncem pa kreme za njegu tijela postaju naši omiljeni proizvodi u rutini njege kože. Bilo da se radi o kremama za tijelo koje imaju u cilju duboku hidrataciju kože ili kreme koristite samo za sjaj kože, odaberite proizvode s mirisom. Na taj način ćete mirisati tijekom dana i neće vam biti potrebna dodatna upotreba parfema, a u isto vrijeme će krema njegovati vašu kožu. Kao i s proizvodima za tuširanje, u ponudi su i razne kreme za tijelo s mirisima popularnih parfema.

COSMEL SPECIAL BODY MILK

COSMEL SPECIAL BODY MILK

BIOBAZA Losion za tijelo Silky Comfort

BIOBAZA Losion za tijelo Silky Comfort

Ulja za tijelo

Ako niste fanovi hidratantnih krema, s dolaskom toplijih dana u ponudi je sve više ulja za tijelo s raznim mirisima. Baš kao i kreme za tijelo, ulja će nahraniti kožu, dati joj prekrasan sjaj i glatkoću, a u isto vrijeme ćete i mirisati tako da vam neće biti potreban parfem. Ovo je jedan od naših omiljenih trikova.

JOU JOU ISLAND GIRL Summer Oil

JOU JOU ISLAND GIRL Summer Oil

Mirisne vodice

Ako vam  ne odgovara niti jedna od opcija prije i baš želite pošpricati nekakav miris po sebi, u kolekciju dodajte mirisne maglice. One su lagane zamjene za parfeme i pružaju suptilniji miris, a mnogo su laganije na koži i tijekom toplih dana vas neće gušiti i  od njih neće nastati mrlje od sunca, ali je preporuka ih je nanijeti na kožu koja će biti pokrivena odjećom ili na samu odjeću (na mjestima gdje ste nanijeli parfem mogu ostati mrlje od sunca). 

Parfemi za kosu

Jedan od revolucionarnih izuma je svakako parfem za kosu. Dok standardne parfeme znamo često nanijeti na kosu, ta praksa nije dobra jer može oštetiti kosu i tjeme, ali uz ovaj inovativan proizvod svih ćete opijati sa svojim mirisom. Jednostavno i lagano, a idealno za ljeto kada samo želimo malo svježine i suptilnosti.

KEUNE SO PURE PARFEM ZA KOSU

KEUNE SO PURE PARFEM ZA KOSU

Elle Beauty Awards