Pantene
//

Pantene

Ako mislite da za dubinski oštećenu kosu više nema spasa ili da će njen oporavak trajati mjesecima i zahtijevati značajna ulaganja, vrijeme je za nova saznanja o regeneraciji kose. Nova Panteneova kolekcija Molecular Bond Repair s perlicama Pro-V Nutri započinje zlatno doba obnove kose. Za razliku od proizvoda koji samo površinski prikrivaju oštećenja kose, Pantene Molecular Bond Repair djeluje na molekularnoj razini jačajući postojeće ili stvarajući nove veze unutar strukture vlasi. Već nakon prve upotrebe kosa izgleda oživljeno, a svako sljedeće korištenje poništava vidljive znakove oštećenja kose. Ova tehnološki unaprijeđena linija, u kojoj su tri proizvoda, rezultat je sedmogodišnjeg istraživanja Panteneovih stručnjaka i od sada je na raspolaganju svima koji svojoj kosi žele omogućiti do 100% regeneracije. 

5000 razloga za Pantene Molecular Bond Repair

Svaki proizvod iz nove linije Molecular Bond Repair sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica Pantene Pro-V Nutri koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. Za ekstremna oštećenja kose koja su uzrokovana izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i bojanjem Pantene predstavlja intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair koji pruža regeneraciju veza u vlasima kose nakon čega je kosa vidljivo zdravija i odiše životom.

Linija Pantene Molecular Bond Repair

Intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair

Regenerira kosu na molekularnoj razini

pantene intenzivni balzam

pantene intenzivni balzam

Kao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose.

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Štiti kosu na molekularnoj razini

Šampon Pantene molecular bond repair

Šampon Pantene molecular bond repair

S najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa.

Balzam Pantene Molecular Bond Repair

Jača kosu na molekularnoj razini

Pantene balzam

Pantene balzam

Ovaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi.

Uz pomoć nove kolekcije Pantene Molecular Bond Repair komplicirani režimi njege i skupi frizerski tretmani mogu biti stvar prošlosti. Rutina regeneracije kose uključuje korištenje šampona po potrebi, balzama prilikom svakog pranja, a intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair se koristi najprije jednom tjedno, a onda se može koristiti sve rjeđe, odnosno samo jednom mjesečno jer će kosa već nakon nekoliko korištenja biti do 100% regenerirana. 

Kupce u trgovinama dm-drogerie markta od 1. svibnja do 15. svibnja očekuje posebna pogodnost za Pantene Molecular Bond Repair liniju, odnosno akcija 2+1 gratis. Za kosu koja opet izgleda kao da je živa!

Ljepota