Promo
Fotografije //

Promo

Pripremate se na spoj i sve je tu: spektakularna modna kombinacija, glamurozan nakit, top frizura... no brzo shvatite da vam nešto nedostaje. Da, dobro ste se sjetili, treba vam upečatljiv parfem kojim ćete ostaviti odličan prvi dojam. Dok nema ničeg pogrešnog u posezanju za svojim dnevnim ili uredskim parfemom, koji je možda već postao vaš potpisni miris po kojem vas svi prepoznaju, nije loše ponekad zagrijat atmosferu nečim novim. Donosimo vam sedam parfema s kojima ne možete pogriješiti.

VALENTINO – BORN IN ROMA INTENSE

Valentinovo bez Valentina Garavanija je potpuno nezamislivo. Romantična kuća visoke mode je parfemom Born in Roma Intense uspjela pretočiti svu svoju energiju visoke mode pretočiti u jednu bočicu. Interpretacija čarobnog Rima i njegovih mističnih ulica dolazi u obliku donjih nota benzoina i ljekovitih smola. Srednja nota jasmina zagrijava ovaj parfem, a dodatno ga pojačavaju gornje note vanilije i ambre. 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

MANCERA – COCO VANILLE

Parfem koji je istovremeno sladak, zavodljiv, te opasan nije čudno vidjeti u parfemskoj kući Mancera. Otvaraju ga slatke note kokosa i breskve, no ususret mu idu srednje note svježi ylang-ylanga i puderastog, egipatskog jasmina. Donje note s drvenastim akordom krasi lagani bijeli mošus, te slatka vanilija. Iako se na prvi pogled čini da pripada gurmanskoj kategoriji, sve jestive note su dobro izbalansirane sa svojom slatkoćom i svježinom.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

YSL – LIBRE

Upečatljiv, težak i jednostavno najbolji izbor za spoj. Kultni favorit iz Yves Saint Laurenta je vjerojatno jedan od najboljih parfema našeg vremena, a primijete ga apsolutno svi u prostoriji. Gornja nota lavande mu pruža dozu aromatičnosti koju balansiraju srednje note narančinog cvijeta i jasmina. Univerzalni mošus u bazi ovog parfema ne guši gornje, laganije note, te se uistinu može reći da je jedan od zavodljivijih parfema na ovom popisu.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

MAISON MARGIELA – JAZZ CLUB

Legendarna modna kuća Maison Margiela je poznata po svojoj Replica seriji parfema, mirisa koji su inspirirani pravim životom i raznim situacijama. Jazz Club je zavodljivi, senzualni parfem kojeg otvaraju note ružičastog papra i svježeg nerolija. Srednje note ruma, vetivera i kadulje automatski asociraju na mjesto po kojem je ovaj parfem dobio ime, a donje note duhana, vanilije i smole dodatno pojačavaju tu asocijaciju. Jazz Club je odličan za podizanje samopouzdanja, a uz njega ne možete proći neopaženo.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

HEDONIK – DIVINE PERVERSION

Konceptualni parfem Francesce Bianchi u sebi sadrži interesantnu kombinaciju kožnih i životinjskih nota koje su zarobljene u šećerni kavez. Intenzivni nalet maline, ružičastog papra i karamele prati jednako jak nalet kože i ambera. Ovaj parfem nije za one slabog duha ili slabog nosa, ali je rizik koji se uvijek isplati. Ukratko, jednostavno je božanstven i ostavlja nezaboravan dojam.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

TOM FORD – BLACK ORCHID

Black Orchid je kultni parfem iz kuće Toma Forda koji je istovremeno nedostižan i zavodljiv. Luksuzni akord crne orhideje i začina je pridružen gornjim notama tartufa, gardenije, crnog ribizla i bergamota. Val svježine mu daju note voća, ylang-ylanga i lotusa koje u srednjim notama susreće mistična orhideja i jasmin. Donje note čokolade i vanilije na koži ostaju izuzetno dugo, kao i pačuli, amber i sandalovina. Odličan je izbor za one koji se žele obaviti velom misterije i tame, te je potencijalno najbolji izbor za romantične izlaske.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

GUCCI – GUILTY

Guilty je Guccijev parfem koji je zaista kriv za mnogo toga, a ta ga je krivnja dovela do činjenice da je jedan od najboljih parfema ove legendarne modne kuće. Gornje note mandarine i papra ga otvaraju interesantnim začinskim i voćnim profilom koji iste sekunde zavodi sve oko sebe. Srednja nota lagane breskve je samo lagana krinka, pošto nas u donjim notama čekaju ambra i jaki pačuli koji na koži ostaju do nekoliko sati. Njegov intenzivan profil koji je pravi senzualni vrtlog je idealan izbor za nadolazeći period godine.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota