Miu MIu
Imaxtree //

Miu MIu

Koja vam je prva asocijacija na polo majicu? Pretpostavljam kako je mnogim prva asocijacija sporty chic izgled koji polo majica unosi u svaki outfit. Meni je osobno prva asocijacija roza Ralph Lauren polo majica koju sam s nekih 12 godina dobila od obiteljskih prijatelja iz Njemačke. Neću vam lagati, tada mi se uopće nije sviđala. Naravno ovdje ne aludiram na rozu boju s kojom s bila zaluđena do 16 godine, već na sami model majice koji mi je djelovao nekako preformalno (uglavnom zbog ovratnika). Sada je situacija potpuno drugačija i smatram kako je ovo jedan od najšik odjevnih komada kojeg netko može posjedovati u ormaru.

Miu MIu
Imaxtree

Miu MIu

Izgleda da dijelim isto mišljenje s nekoliko luksuznih brendova koji su u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. najavili veliki povratak polo majica. I evo nas u proljeću i mogu vam reći kako su itekako bili u pravu. Miu Miu i Prada dali su ovom modelu jedan suvremeni i chic izgled, kao i Gucci i Loewe koji su polo majice okarakterizirali svojim prepoznatljivim bojama.Osim revija na Tjednima mode, naznaku da će polo majica biti hit u 2024. dala nam je prošle godine i Rihanna u svojoj prugasto-plavoj polo majici koja je postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Prada
Imaxtree

Prada

Loewe
Imaxtree

Loewe

Miu Miu
Imaxtree

Miu Miu

Kako nosimo polo majicu ovog proljeća?

Svestranost ovoga modela je ono što ga čini tako posebnim. Može se nositi u običan par traperica i balerinke ili ga možete iskombinirati uz suknju niskog struka, kardigan i neke dobre sandale. Za potpuni sporty vibe, polo majicu možete nositi uz capri hlače i tenisice, a ako želite postići elegantniji izgled, jednostavno je odjenite ispod duge haljine s tankim naramenicama. Mogućnosti su stvarno bezbrojne, kao i modeli polo majica koji su trenutno dostupni na tržištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyrader)

Kako bismo vas spasili bezglavog traganja za onim najboljim, u nastavku donosimo nekoliko modela koji će se ovog proljeća sigurno naći u našim ormarima. Dear polo shirt, welcome back!

Tommy Hilfiger
Promo

Tommy Hilfiger

Victoria Beckham
Promo

Victoria Beckham

 Tory Sport
Promo

Tory Sport

Miu Miu
Promo

Miu Miu

Anna Field
Promo

Anna Field

Stradivarius
Promo

Stradivarius

Polo Ralph Lauren
Promo

Polo Ralph Lauren

Moda