Paloma Elsesser
Profimedia //

Paloma Elsesser

Kao i svake godine i ova Met Gala je bila obilježena brojnim zvijezdama i njihovim lookovima uz pomoć kojih su pokazali svoj stil i neograničenu kreativnost. Dok su mnogi birali poznata dizajnerska imena koja su kreirala njihove lookove, neki su napravili hrabar statement odabirom ni manje ni više nego H&M custome komada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICTOR GLEMAUD (@glemaud)

Paloma Elsesser, Hari Nef, Awkwafina, Stefon Diggs i brojni drugi, zapalili su crveni tepih u ekskluzivnoj odjeći s potpisom H&M-a i dokazali da visoka moda ne dolazi uvijek s visokom cijenom. Od glamuroznih haljina do elegantnih odijela, prilagođene kreacije H&M-a odražavale su svestranost i kreativnost.

Hari Nef je zračila elegancijom i sofisticiranošću u haljini koja je izgledala kao milijun dolara. Savršeno skrojena H&M bijela haljina privukla je pažnju svojim besprijekornim krojem i detaljima koji su uz pomoć reflektora svjetlucali na crvenom tepihu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harinef

Awkwafina je s druge strane donijela svoj prepoznatljivi stil na Met Galu u glamuroznoj haljini hrabre siluete koja je utjelovila duh samog događaja, kao i Adwoa Aboah koja je u crvenom kompletu koji se sastojao od balon suknje i topa, ponosno pokazala trudnički trbuščić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AWKWAFINA (@awkwafina)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Stefon Diggs je još jednom pokazao svoje modne sklonosti u H&M svjetlucavom odijelu koje simboliziralo klasičnu eleganciju s suvremenim twistom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SD (@stefondiggs)

Paloma Elsesser i Quannah Chasinghorse također su privukle pažnju na crvenom tepihu u H&M kreacijama koje su slavile individualnost. Paloma je nosila dvodijelni komad s gornjim dijelom koji se sastojao od metalnog steznika s 3D ispisanim cvjetovima i suknje boje šampanjca koju je nosila nisko na bokovima, a vidljive su i reference na rad Alexandera McQueena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

Quannah nas je zadivila u glamuroznoj plavo-ljubičastoj haljina, a s obzirom na to da je do sada nismo baš viđali u sličnim izdanjima, ovaj look nam je bio pravo iznenađenje. Njihovi jedinstveni stilovi odražavali su H&M-ovu predanost inkluzivnosti i raznolikosti, postavljajući novi standard za jedan high street brend na crvenom tepihu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Peralta (@thepaulaperalta)

Victor Glemaud zaokružio je lineup slavnih osoba odjevenih u H&M s elegantnim crnim odijelom zanimljivog kroja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICTOR GLEMAUD (@glemaud)

Prisutnost H&M-a na Met Gali 2024. istaknula je sposobnost branda da pomakne granice i redefinira modni pejzaž. Nudeći dizajne koji se prilagođavaju velikom rasponu stilova i osobnosti, H&M i dalje demokratizira modu i osnažuje pojedince da se izraze na autentičan i kreativan način.

Moda