Angelina i Brad napokon pri kraju mukotrpne brakorazvodne parnice?

19.03.2019.

Glumci se izborili za pravni status

Gotovo tri godine nakon što su se prvi put razdvojili, Brad Pitt i Angelina Jolie napokon pregovaraju o njihovom pravnom statusu u brakorazvodnoj parnici, piše The Blast. To će im omogućiti da nastave raspravljati o uvjetima njihovog razvoda, a da s pravnog gledišta više nisu u bračnoj zajednici.

 

 

Jedan izvor za časopis The Blast izjavio je da dvoje glumaca, koji su bili zajedno duže od jednog desetljeća, “žele nastaviti živjeti odvojeno i više ne žele biti u braku.”

 

 

Složenost podjele financija vjerojatno će usporiti ovaj proces razvoda, iako je kompromis o roditeljskim pravima bio još jedan izazov za par. Svrha njihovog rujanskog sastanka bila je razgovarati o njihovoj djeci i njihovim planovima za njihovo odgajanje.

“To je prvi put da su se zbližili kako bi stvari funkcionirale preko njihove grupne terapije s djecom”, rekao je tada izvor za Entertainment Tonight. Sastanak Brada i Angie bio je uspješan. Odlučili su držati se plana koji je postavljen na sudu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Ramos (@saraheramos) on Jan 24, 2019 at 4:44pm PST

 

U međuvremenu, Jolie je viđena s djecom na izletima u Los Angelesu, uključujući kako prodaje poslastica za pse u javnom parku kako bi pomogli lokalnoj zajednici u spašavanju životinja lutalica prošle godine.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Kako nositi art-deco haljinu? Otkrila je Angelina Jolie

Nikad nije prerano početi skupljati ideje za novogodišnji outfit

▲ Povratak na vrh