Goyard x ASSC
@antisocialsocialclub //

Goyard x ASSC

Nova kolekcija američkog streetwear brenda Anti Social Social Club donosi neuobičajene novitete i suradnje. Uz šaroliku ponudu odjeće, nova kolekcija uključuje i dva komada poznatog i misterioznog brenda Goyard, točnije torbu i novčanik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anti Social Social Club ® (@antisocialsocialclub)

Radi se o modelu torbe Saint Louis PM, koja je zasigurno njihov najpoznatiji model. Ova torba je već neko vrijeme popularna zbog svoje jednostavnosti, stila i funkcionalnosti. Lagana je i prostrana, što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu, ali i za putovanja. Prepoznatljivi Goyardov uzorak je sada osvježen ASSC brendiranjem, a suradnja ovog streestyle brenda s luksuznim brendom koštat će vas 2,100 dolara.

U kolekciji možete pronaći i Goyard Portefeuille Matignon GM, kompaktan sofisticiran novčanik sa zatvaračem, kojemu je cijena skoro 1,600 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anti Social Social Club ® (@antisocialsocialclub)

Anti Social Social Club, nakon porasta popularnosti kasne 2010. godine, viđen je na brojnim poznatim osobama. Iako je ovaj brend prošao kroz razdoblje uspona i padova, on i dalje ima čvrstu i odanu bazu obožavatelja te se kolekcije uvijek rasprodaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anti Social Social Club ® (@antisocialsocialclub)

Izgleda da brend konstantno traži nove načine da ostane relevantan i privlačan u svijetu mode prepunom izazova, a to nam je već bilo jasno nakon kolaboracije Anti Social Social Cluba sa Stanley Cupom, koja se dogodila ranije ove godine.

Moda