Holivudske glumice ove zime nose bijelo

07.02.2018.

Iako je bijela obično rezervirana za ljeto, holivudske glumice je rado biraju za pojavljivanje na crvenom tepihu tijekom sezone dodjela nagrada koja upravo traje

Tako smo u posljednjih nekoliko dana vidjeli niz bijelih kreacija u kojima su glumice zablistale na crvenim tepisima diljem SAD-a i Europe. Katie Holmes i Sienna Miller jučer su se pojavile na predstavljanju nove kolekcije brenda Zimmermann odjevene u njihove bijele haljine koje su iskombinirale uz kožne gležnjače.

Katie Holmes i Sienna Miller

Istovremeno smo u Parizu vidjeli Diane Kruger i Dakotu Johnson u bijelim izdanjima. Kruger je nosila Monse haljinu s dekonstruiranim sakoom na 25. ceremoniju Trophees du Film Francais, a Johnson dugu Prada toaletu za premijeru svog najnovijeg filma “50 nijansi slobodniji”.

Diane Kruger

Dakota Johnson

S druge strane svijeta, u Kaliforniji, u bijelim su se kreacijama pojavile dvije glumice koje su ove godine prvi put u karijeri nominirane za Oscara. Prva je Saoirse Ronan koja je na Annual Movies For Grownups Awards stigla u bijeloj Narciso Rodriguez haljini, a druga Margot Robbie koja je zablistala u Chanelu na ručku ususret dodjeli Oscara.

Saoirse Ronan

Margot Robbie

 

Piše: N.B.
Foto: Profimedia / Getty / Zimmermann

Preporučujemo

Pročitajte i...

Trčanje zimi? Zašto ne!

Vanja Knežević otkriva čari zimskog trčanja

Jesenski stil Sienne Miller ili svi stylish načini da se ugrijemo ove zime

Kroz outfite lijepe glumice otkrili smo sve  vrste stylish jakni i kaputa za ovu jesen!

Boja koja je neočekivano okupirala street style

A ove je jeseni popularna u svim nijansama!

▲ Povratak na vrh