Miley Cyrus progovorila o prekidu s Liamom Hemsworthom

12.08.2019.

Nakon samo šest mjeseci braka

Miley Cyrus prvi se put obratila javnosti nakon što je objavljena vijest o raskidu s Liamom Hemsworthom. Pjevačica je objavila poruku o prihvaćanju vlastite evolucije i procesu osnaživanja. Pjevačica je uz fotografiju u prirodi podijelila intimni opis, pišući:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 11, 2019 at 9:14am PDT

Ne borite se protiv evolucije, jer nikad nećete pobijediti. Poput planine na kojoj stojim, koja je nekada bila pod vodom, povezana s Afrikom, promjena je neizbježna. Dolomiti nisu stvoreni preko noći, to je veličanstvena ljepota nastala tijekom milijun godina. Otac mi je uvijek govorio “Priroda nikad ne žuri, ali uvijek je stigne na vrijeme” …. to mi ispunjava srce mirom i nadom da ZNAM da je to istina. Učili su me da poštujem planet i njegov proces i zalažem se da to činim sa sobom …. 💙

Ta objava dolazi dan nakon što je njen predstavnik objavio da se Hemsworth i Cyrus rastaju nakon svega šest mjeseci braka. Par se vjenčao krajem prosinca u Mileyinoj kući u Nashvilleu. Njih dvoje bili su skupa tijekom posljednjih 10 godina s povremenim prekidima.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh