Ryan Gosling održao najemotivniji govor

Ryan Gosling
09.01.2017.

Sve zahvale otišle su Evi Mendes

Iako svi dobitnici prestižnih dodjela nagrada u svojih minutu-dvije rezerviranih za zahvale uvijek nastoje nagurati što više ljudi, Ryan Gosling odlučio se za nešto drukčiju taktiku. Osvojivši nagradu za “Najbolju mušku ulogu u mjuziklu ili komediji”, talentirani glumac popeo se na pozornicu i rekao kako je svoje vrijeme na njoj odlučio iskoristiti kako bi, rađe nego hrpi ljudi, jednoj osobi zahvalio kako spada:

“Želim jednoj osobi zahvaliti kako spada, i reći da, dok sam ja pjevao i plesao i svirao klavir i proživljavao jedno od najboljih iskustava na filmu ikad, moja dama je odgajala našu kći, trudna s drugim djetetom, istovremeno pokušavajući pomoći bratu u borbi s rakom. Da ona to sve nije preuzela na sebe, ja ne bih mogao imati to iskustvo i sada bi ovdje stajao netko drugi. Draga, hvala ti. Mojim kćerima, Amadi i Esmeraldi, volim vas. I ako smijem, posvetio bih ovo uspomeni na njezinog brata, Juana Carlosa Mendesa.”

Što reći nego: awww! Ljubav u Hollywoodu postoji, a uz njezinu definiciju stoji slika Eve Mendes i Ryana Goslinga.

N.K.
Foto: profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Stigao je Avonov prvi dual parfem "Eve Duet EdP" za svaku ulogu koju igraš u životu

Holivudska zvijezda Eva Mendes predstavlja mirisni brend koji s dva različita parfema u jednom mirisu omogućava stvaranje mnoštva mirisnih kombinacija i pravo uživanje u vlastitim mirisnim kreacijama. Osvježavajuće i razigrane note jednog mirisa ili senzualne drvenaste note drugog inspirirale su i Etna Maar modnu kombinaciju!

Rijetko javno pojavljivanje Ryana Goslinga i Eve Mendes

Ryan Goslin i Eva Mendes su miljenici javnosti, no svije fanove rijetko "počaste" zajedničkim pojavljivanjem zbog čega je njihov izlazak ovog vikenda bio pravo iznenađenje

Ryan Gosling objasnio svoje neočekivano ponašanje na Oscarima

Ono što je druge zaprepastilo, ovog glumca dobro je nasmijalo...

Kako Eva Mendes nosi vlastiti dizajn?

Glumica je svoju novu liniju odjeće predstavila na - sebi!

▲ Povratak na vrh