Inovativni stolovi s domaćim potpisom

25.04.2018.

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, hrvatski brend Modulos sudjelovao je na svjetski poznatom Milano Design Weeku te predstavio novu liniju modularnih stolova

Modulos Aeon nova je linija proizvoda kod koje su moduli presvučeni slojem ultra modernog materijala Fenix, baziranog na nanotehnologiji, a kojeg odlikuju iznimna vizualna i fizička svojstva. Radi se o materijalu kojeg odlikuju izvanredna svojstva poput iznimne otpornosti, kao i iznimno atraktivnog izgleda kao posljedice teksture mat površine koja ima difuzni efekt pod osvjetljenjem.

Zajedno s predstavljanjem novog proizvoda u Milanu, ekipa iz Modulosa lansirala je i novu web stranicu, inovativno  rješenje koje doprinosi iznimnom korisničkom iskustvu integriranim webshopom uz pomoć kojeg korisnici na jednostavan način mogu konfigurirati stol po vlastitoj želji. Ovo čini Modulos jednim od rijetkih hrvatskih brandova koji nudi ovakav način kupovine – iz topline svog doma slažete stol po svojoj mjeri.

Zbog jedinstvenog pristupa tradicionalnom konceptu stola kao radne površine iz potpuno drugačije perspektive, Modulos u svijet namještaja unosi inovaciju. Radna površina stola sastoji se od kvadratnih modula koji se međusobno spajaju i tako tvore radnu površinu kreiranu prema željama i potrebama krajnjeg kupca. Način na koji se tvori radna površina, a koji pruža potpunu modularnost, fleksibilnost i nadogradivost kakvu niti jedan drugi proizvod na tržištu ne pruža, čini ovaj hrvatski proizvod jedinstvenim u svijetu.

Tekst i foto: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Zavirite u dom Lady Gage vrijedan više od 22 milijuna dolara

Kako izgleda rustikalna kuća u kojoj živi poznata pjevačica?

10 mirisnih svijeća koje će vam uljepšati jesenske večeri

Vrhunski mirisi kao stvoreni za hladne večeri

Kako izgleda kuća koju Sandra Bullock prodaje za 3 milijuna dolara?

Poznata glumica Sandra Bullock prodaje jednu od svojih kuća u Los Angelesu

Ovako izgleda najskuplja kuća u San Franciscu

Suosnivač Twitcha kupio je novu nekretninu u San Franciscu

Kako u prostor uključiti zelenilo ako ne želite žive biljke?

Ako ste od onih kojim se ne mogu povjeriti žive biljke, ove će vas ideje razveseliti

Kako izgleda neobičan dom pjevačice Kelly Clarkson?

Otkrijte neobičnu rustikalnu vilu koju Kelly Clarkson prodaje za 8.5 milijuna dolara

▲ Povratak na vrh