Kako se savršeno provesti na najpoželjnijim događanjima ove sezone?

31.07.2019.

Pratite našu Morsku AvanRutu!

Posebno. To je riječ na koju se stalno vraćamo kad razmišljamo o planovima za ljeto. Posebno, radilo se o sadržaju, muzici ili ugodnoj atmosferi. Posebno, jer želimo najbolji provod u životu, kada je vrijeme sunčano, more tople, a dani najduži i večeri najzabavnije. Posebno, u tome što imamo mogućnost u kratkom vremenu posjetiti brojne festivale, koncerte, predstave i zabave. Cijela avantura može biti samo … pa, već znate posebna. A kako stići obići sva događanja i na koja se isplati zaputiti otkrijte u ELLE kalendaru ljetnih događanja i izaberite vašu Morsku AvanRutu.

Dani Dioklecijana

Ovog ljeta Dani Dioklecijana vraćaju Split u vrijeme kada je gradom koračao slavni rimski car Dioklecijan, a vi do njih ne morate koračati već možete doći u Citroen C3 modelu koji zrači svježinom i optimizmom, kojim ćete zasigurno i vi zračiti pri dolasku. Stignete se bućnuti i u more.

 

 

Ljeto na Štrosu

Niste morski tip? I to je sasvim u redu. Naime, Strossmayerovo šetalište jamči neke od najromantičnijih šetnji po Gornjem gradu, ali ni do njega ne morate došetati. Svoj korak možete zamijeniti tehnologijom koja idu u korak s vremenom i doći na vrijeme za pravi purgerski doživljaj ovog ljeta.

 

 

Koncertna sezona na šibenskim tvrđavama

Život je ljepši u ritmu glazbe za ples, a još kada taj ritam prate učinkoviti i ekonomični motori posljednje generacije, može biti samo bolji. U tri ljetna mjeseca na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba izmjenjivat će se svjetske zvijezde i renomirani domaći izvođači.

 

 

Revija Urbane Kulture – EVO RUKE!

Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! do 09.09.2018. nizom koncerata i performansa pretvara splitski Đardin, jedini park u užoj gradskoj jezgri, u pravi sajam jazza, bluesa i rock’n’rolla! A do urbane kulture se najbolje uputiti u odvažnom stilu i s brojnim mogućnostima personalizacije kakve nudi novi Citroen C3.

 

Uzmite ljeto u svoje ruke i odlučite se za vašu AvanRutu!

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako izgledati chic u svakom gradu koji posjetite?

Što ponijeti na vašu ljetnu AvanRutu?

Ekskluzivan susret luksuza, performansi i dizajna

U šoltanskom dvorcu Martinis Marchi izloženi impresivni BMW modeli

Posebna ponuda Mini vozila koja se ne propušta

Ključ u ruke za jednu trećinu cijene uz kamatu već od 0%

Sedam BMW modela dostupno u ekskluzivnom Get Connected izdanju

Atraktivna ponuda jedinstveno opremljenih modela koji osvajaju na prvi pogled

Novi komapktni SUV Citroën C3 Aircross stigao na hrvatsko tržište

CITROËN je gala domjenkom obilježio dolazak svog novog modela SUV C3 Aircross u prisustvu brojnih poslovnih partnera

▲ Povratak na vrh