Kako se savršeno provesti na najpoželjnijim događanjima ove sezone?

31.07.2019.

Pratite našu Morsku AvanRutu!

Posebno. To je riječ na koju se stalno vraćamo kad razmišljamo o planovima za ljeto. Posebno, radilo se o sadržaju, muzici ili ugodnoj atmosferi. Posebno, jer želimo najbolji provod u životu, kada je vrijeme sunčano, more tople, a dani najduži i večeri najzabavnije. Posebno, u tome što imamo mogućnost u kratkom vremenu posjetiti brojne festivale, koncerte, predstave i zabave. Cijela avantura može biti samo … pa, već znate posebna. A kako stići obići sva događanja i na koja se isplati zaputiti otkrijte u ELLE kalendaru ljetnih događanja i izaberite vašu Morsku AvanRutu.

Dani Dioklecijana

Ovog ljeta Dani Dioklecijana vraćaju Split u vrijeme kada je gradom koračao slavni rimski car Dioklecijan, a vi do njih ne morate koračati već možete doći u Citroen C3 modelu koji zrači svježinom i optimizmom, kojim ćete zasigurno i vi zračiti pri dolasku. Stignete se bućnuti i u more.

 

 

Ljeto na Štrosu

Niste morski tip? I to je sasvim u redu. Naime, Strossmayerovo šetalište jamči neke od najromantičnijih šetnji po Gornjem gradu, ali ni do njega ne morate došetati. Svoj korak možete zamijeniti tehnologijom koja idu u korak s vremenom i doći na vrijeme za pravi purgerski doživljaj ovog ljeta.

 

 

Koncertna sezona na šibenskim tvrđavama

Život je ljepši u ritmu glazbe za ples, a još kada taj ritam prate učinkoviti i ekonomični motori posljednje generacije, može biti samo bolji. U tri ljetna mjeseca na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba izmjenjivat će se svjetske zvijezde i renomirani domaći izvođači.

 

 

Revija Urbane Kulture – EVO RUKE!

Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! do 09.09.2018. nizom koncerata i performansa pretvara splitski Đardin, jedini park u užoj gradskoj jezgri, u pravi sajam jazza, bluesa i rock’n’rolla! A do urbane kulture se najbolje uputiti u odvažnom stilu i s brojnim mogućnostima personalizacije kakve nudi novi Citroen C3.

 

Uzmite ljeto u svoje ruke i odlučite se za vašu AvanRutu!

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Velike uštede i bogata oprema uz kupnju novih MINI modela

Posebne ponude MINI Cooper GO-KART Edition i MINI Countryman Cooper D Race Edition uz cjenovne pogodnosti dostupne su s atraktivnim uvjetima financiranja ili zimskim kotačima na dar

Kako izgledati chic u svakom gradu koji posjetite?

Što ponijeti na vašu ljetnu AvanRutu?

Ekskluzivan susret luksuza, performansi i dizajna

U šoltanskom dvorcu Martinis Marchi izloženi impresivni BMW modeli

Posebna ponuda Mini vozila koja se ne propušta

Ključ u ruke za jednu trećinu cijene uz kamatu već od 0%

Sedam BMW modela dostupno u ekskluzivnom Get Connected izdanju

Atraktivna ponuda jedinstveno opremljenih modela koji osvajaju na prvi pogled

▲ Povratak na vrh