Najljepše prosidbe iz popularnih holivudskih filmova

06.12.2017.

Romantične scene prosidbi u filmovima omiljene su gotovo svim ženama, stoga smo izdvojili nekoliko najboljih kojih se rado prisjećamo

1. Jamie i Aurelia, “Zapravo ljubav”

Pisac Jamie napusti djevojku kad je uhvati da ga vara te otputuje u Francusku kako bi pisao u miru, ali se zaljubi u kućnu pomoćnicu, Portugalku Aureliju koja ne zna ni riječi engleskog. Kad je konačno naučio portugalski kako bi ju zaprosio, Aurelia mu je odgovorila na engleskom. Pretpostavljate što?

2. Noah i Allie, “Bilježnica”

Vjerujemo da vam je svima poznat ovaj romantični film i da niste zaboravili jednu od najupečatljivijih scena u kojoj Noah kaže Allie: “Želim te. Cijelu tebe, zauvijek. Tebe i mene, svaki dan!”.

3. Luke i Isabel, “Pomajka”

Isabel, koju u filmu “Pomajka” glumi popularna Julia Roberts, divna je pomajka Lukeovoj djeci koji je pokazao kako treba izgledati romantična komedija. Naime, Luke je zaprosio Isabel tako što ju je zamolio da nikada ne odustane od svog izbora kako njihova ljubav ne bi izgubila svoju nit, što mu je ona i obećala.

4. Maggie i Ike, “Odbjegla nevjesta”

Romantična prosidba u filmu “Odbjegla nevjesta” posebna je po tome što je žena zaprosila muškarca. Naime, Julia Robert kleknula je pred Richarda Gerea i rekla mu: “Jamčim da će biti teških trenutaka, jamčim da će u nekom trenutku jedno od nas ili oboje htjeti odustati, ali jamčim ti i da ću žaliti cijeli život ako ovo ne napravim jer znam da si u mom srcu jedini za mene.”

5. Rhett i Scarlett, “Prohujalo s vihorom”

Jedna od nezaboravnih prosidbi iz holivudskih filmova svakako je ona iz filma “Prohujalo s vihorom”. Nakon što je Scarlett postala udovica, Rhett ju je zaprosio riječima: “Ne mogu cijeli život provesti čekajući te između tvojih supruga!”.

6. Jamie i Landon, “Šetnja za pamćenje”

Pretpostavljamo da su svi koji su gledali ovaj film zaplakali kad je Landon uz riječi: “Hoćeš li se udati za mene?” zaprosio predivnu Jamie.

Piše: B.P.
Foto: scene iz filmova

Preporučujemo

Pročitajte i...

10 odličnih filmova koje jedva čekamo pogledati

Druga polovica 2018. donosi prave filmske poslastice!

12 romantičnih filmova koje morate pogledati ove godine

Ljeto je savršeno vrijeme za romantične filmove!

15 najboljih filmova za Majčin dan

Zašto ne biste organizirali filmski maraton za Majčin dan?

12 filmova čiji će vas divni interijeri natjerati da se i sami bacite na preuređenje doma

Na jednom smo mjestu okupili filmove čije interijere volimo više od radnje!

Šest dokumentaraca zbog kojih ćete poželjeti proputovati svijet

Otkad je stigao u Hrvatsku, Netflix ne prestaje impresionirati, a ovaj smo se put osvrnuli na njihove sjajne dokumentarce o putovanjima

15 romantičnih komedija kojima se iznova vraćamo

Romantične komedije su pomalo zaboravljeni žanr, no upravo njemu pripadaju kultni filmovi koje smo danas izdvojili

▲ Povratak na vrh