Najljepše prosidbe iz popularnih holivudskih filmova

06.12.2017.

Romantične scene prosidbi u filmovima omiljene su gotovo svim ženama, stoga smo izdvojili nekoliko najboljih kojih se rado prisjećamo

1. Jamie i Aurelia, “Zapravo ljubav”

Pisac Jamie napusti djevojku kad je uhvati da ga vara te otputuje u Francusku kako bi pisao u miru, ali se zaljubi u kućnu pomoćnicu, Portugalku Aureliju koja ne zna ni riječi engleskog. Kad je konačno naučio portugalski kako bi ju zaprosio, Aurelia mu je odgovorila na engleskom. Pretpostavljate što?

2. Noah i Allie, “Bilježnica”

Vjerujemo da vam je svima poznat ovaj romantični film i da niste zaboravili jednu od najupečatljivijih scena u kojoj Noah kaže Allie: “Želim te. Cijelu tebe, zauvijek. Tebe i mene, svaki dan!”.

3. Luke i Isabel, “Pomajka”

Isabel, koju u filmu “Pomajka” glumi popularna Julia Roberts, divna je pomajka Lukeovoj djeci koji je pokazao kako treba izgledati romantična komedija. Naime, Luke je zaprosio Isabel tako što ju je zamolio da nikada ne odustane od svog izbora kako njihova ljubav ne bi izgubila svoju nit, što mu je ona i obećala.

4. Maggie i Ike, “Odbjegla nevjesta”

Romantična prosidba u filmu “Odbjegla nevjesta” posebna je po tome što je žena zaprosila muškarca. Naime, Julia Robert kleknula je pred Richarda Gerea i rekla mu: “Jamčim da će biti teških trenutaka, jamčim da će u nekom trenutku jedno od nas ili oboje htjeti odustati, ali jamčim ti i da ću žaliti cijeli život ako ovo ne napravim jer znam da si u mom srcu jedini za mene.”

5. Rhett i Scarlett, “Prohujalo s vihorom”

Jedna od nezaboravnih prosidbi iz holivudskih filmova svakako je ona iz filma “Prohujalo s vihorom”. Nakon što je Scarlett postala udovica, Rhett ju je zaprosio riječima: “Ne mogu cijeli život provesti čekajući te između tvojih supruga!”.

6. Jamie i Landon, “Šetnja za pamćenje”

Pretpostavljamo da su svi koji su gledali ovaj film zaplakali kad je Landon uz riječi: “Hoćeš li se udati za mene?” zaprosio predivnu Jamie.

Piše: B.P.
Foto: scene iz filmova

Preporučujemo

Pročitajte i...

12 serija i filmova o britanskoj kraljevskoj obitelji koje morate pogledati

Ako nemate ideja što gledati, mi vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja

Uzbudljivi horor filmovi koji nas očekuju ove jeseni

Vrijeme je za uzbudljive horor priče!

Zaplešite uz Braću Blues na maksimirskom Vidikovcu

U sklopu programa Luftanje uz Mastercard ove subote prikazuje se glazbeni film Blues Brothers, a okupljene će svojim koncertom zabaviti i Greenhoues Blues Band

#EUandME nagradni natječaj Europske komisije za mlade filmaše

Prilika da svoj kratkometražni film snimite uz mentorstvo priznatih europskih filmskih redatelja i bespovratnu novčanu potporu od 7500 eura

Sedam novih komedija koje trebate pogledati!

Donosimo nove filmske naslove koji će vas nasmijati ove jeseni

Koji su nas filmovi oduševili ove godine?

Donosimo vam listu od 15 filmova koji su nas oduševili u prvoj polovici 2018. godine

▲ Povratak na vrh