Najljepše prosidbe iz popularnih holivudskih filmova

06.12.2017.

Romantične scene prosidbi u filmovima omiljene su gotovo svim ženama, stoga smo izdvojili nekoliko najboljih kojih se rado prisjećamo

1. Jamie i Aurelia, “Zapravo ljubav”

Pisac Jamie napusti djevojku kad je uhvati da ga vara te otputuje u Francusku kako bi pisao u miru, ali se zaljubi u kućnu pomoćnicu, Portugalku Aureliju koja ne zna ni riječi engleskog. Kad je konačno naučio portugalski kako bi ju zaprosio, Aurelia mu je odgovorila na engleskom. Pretpostavljate što?

2. Noah i Allie, “Bilježnica”

Vjerujemo da vam je svima poznat ovaj romantični film i da niste zaboravili jednu od najupečatljivijih scena u kojoj Noah kaže Allie: “Želim te. Cijelu tebe, zauvijek. Tebe i mene, svaki dan!”.

3. Luke i Isabel, “Pomajka”

Isabel, koju u filmu “Pomajka” glumi popularna Julia Roberts, divna je pomajka Lukeovoj djeci koji je pokazao kako treba izgledati romantična komedija. Naime, Luke je zaprosio Isabel tako što ju je zamolio da nikada ne odustane od svog izbora kako njihova ljubav ne bi izgubila svoju nit, što mu je ona i obećala.

4. Maggie i Ike, “Odbjegla nevjesta”

Romantična prosidba u filmu “Odbjegla nevjesta” posebna je po tome što je žena zaprosila muškarca. Naime, Julia Robert kleknula je pred Richarda Gerea i rekla mu: “Jamčim da će biti teških trenutaka, jamčim da će u nekom trenutku jedno od nas ili oboje htjeti odustati, ali jamčim ti i da ću žaliti cijeli život ako ovo ne napravim jer znam da si u mom srcu jedini za mene.”

5. Rhett i Scarlett, “Prohujalo s vihorom”

Jedna od nezaboravnih prosidbi iz holivudskih filmova svakako je ona iz filma “Prohujalo s vihorom”. Nakon što je Scarlett postala udovica, Rhett ju je zaprosio riječima: “Ne mogu cijeli život provesti čekajući te između tvojih supruga!”.

6. Jamie i Landon, “Šetnja za pamćenje”

Pretpostavljamo da su svi koji su gledali ovaj film zaplakali kad je Landon uz riječi: “Hoćeš li se udati za mene?” zaprosio predivnu Jamie.

Piše: B.P.
Foto: scene iz filmova

Preporučujemo

Pročitajte i...

Sedam novih trailera za filmove koje jedva čekamo

Pred nama je uzbudljiva filmska godina, a traileri za nove filmove ne prestaju stizati

15 filmova koje možete pogledati sa svojom najboljom prijateljicom

Kokice, dobar film, topla dekica i najbolja prijateljica dobitna su kombinacija za opuštanje

15 filmskih prijedloga za Valentinovo

Donosimo vam listu od 15 odličnih filmova koje možete pogledati na Dan zaljubljenih, čak i ako mrzite taj dan u godini

Šest filmskih preporuka za novogodišnju večer kod kuće

Ako odlučite novogodišnju večer provesti u toplini svog doma, u pidžami i uz čašu vina ili šalicu čaja, dobar film upotpunit će cjelokupni ugođaj

Pet knjiga koje morate pročitati prije nego što postanu filmovi u 2018.

Otkrijte odlične književne naslove koji će već iduće godine dobiti svoje filmske verzije

10 najboljih romantičnih komedija iz 2017.

U ovoj godini nije nedostajalo ljubavnih romantičnih komedija uz koje ćete se opustiti i na 90 minuta zaboraviti sve svoje probleme

▲ Povratak na vrh