Odvojite 10 minuta tjedno za mentalno zdravlje

10.10.2018.

Udruga i nezavisna umjetnička inicijativa BoliMe - podrška mentalnom zdravlju mladih povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja lansira kampanju Pričamo., seriju video-intervjua na temu mentalnog zdravlja

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, čija je ovogodišnja tema Mladi i mentalno zdravlje u svijetu koji se mijenja, udruga i nezavisna umjetnička inicijativa BoliMe – podrška mentalnom zdravlju mladih, uz podršku Grada Zagreba i Centra za zdravlje mladih, već četvrtu godinu za redom pokreće kampanju Kad te boli, moraš reći, prvu kampanju ovakvog karaktera u Hrvatskoj, kojom se promovira mentalno zdravlje i potiče rano traženje pomoći.

Novost u kampanji je i edukativni video projekt Boli Me Pričamo. koji režijski i konceptualno potpisuje Judita Gamulin, vizualni identitet produkt dizajnerica Draga Komparak, a idejno Marina Vitković i glumac Adrian Pezdirc, koji je ujedno i domaćin emisija, a u emisijama će gostovati stručnjaci iz područja psihologije, psihoterapije i psihijatrije te ponuditi odgovore na bitna pitanja iz područja mentalnog zdravlja.

Ekipa inicijative BoliMe objasnila je da je cilj ovog video projekta pozvati i ohrabriti gledatelje na razgovor o mentalnom zdravlju i stvoriti društvo u kojem se o mentalnom zdravlju razgovara jednako lako kao i o onom fizičkom.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Donosimo vam prvi pogled na novu eNVy room kolekciju

eNVy room predstavlja romantiku i ženstvenost u novom ruhu

Uzbudljivi horor filmovi koji nas očekuju ove jeseni

Vrijeme je za uzbudljive horor priče!

Napokon smo dočekali prvi trailer Netflixove verzije Sabrine, male vještice

Pogledajte trailer za seriju The Chilling Adventures of Sabrina

Etna Maar mističnom kampanjom predstavila novu kolekciju

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju pod nazivom Illumination

Pet web-serija za koje morate znati

Ako ste već pet puta pogledali sve sezone svoje omiljene serije vrijeme je da otkrijete neke nove naslove

Stigao je prvi trailer za uzbudljivu novu sezonu American Horror Storyja!

Nova sezona popularne serije donosimo brojna iznenađenja

▲ Povratak na vrh