Hrvatski brend Unaesthetik u melankoličnoj “Post Festum” priči

26.01.2018.

Sati ručnog rada, metri rasparanog pletiva, slojevitost, asimetrija te nedovršeni rubovi karakteriziraju nove kolekciju brenda Unaesthetik zabilježenu kroz objektiv Mare Milin

Brend Unaesthetik, prepoznatljiv po ručnoj dekonstrukciji pletiva, producirao je melankoličnu priču pod nazivom “Post Festum” koja opisuje osjećaj koji nas sve preplavi u “vakuumu” siječnja.

Jednostavnost kroja u kontrastu s tehnikom dekonstrukcije pletiva i dalje je osnovni potpis svakog Unaesthetik komada, a novost su ovaj put slojevitost u stylingu te veliki voluminozni šalovi.

Sati ručnog rada, metri rasparanog pletiva, slojevitost, asimetrija te nedovršeni rubovi koji se pretvaraju u svojevrsnu paučinu satkanu od konaca, donose modnu priču koja se ne opterećuje definiranjem granica roda i spola te dosadnim i ustaljenim društvenim konvencijama.

Iako na prvi dojam tmurne, fotografije koje potpisuje Mare Milin prikazuju prekrasnu Anitu Lijić (Talia Model) u istovremeno robusom,  krhkom i  ženstvenom izdanju. Makeup je djelo Petre Sever, a za styling kose pobrinuo se Mijo Majhen.

Kao idealan bijeg od post praznične melankolije unaesthetik od 01. do 03. veljače priprema pop-up showroom u galeriji Bravo, na adresi Preradovićeva 34.

Tekst: PR
Foto: Mare Milin

Pročitajte i...

Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Stilska inspiracija: Irene Kim

Multitalentirana influencerica, manekenka i dizajnerica

Stilska inspiracija: Taylr Anne

Wellness i modna blogerica s opuštenim kalifornijskim stilom

Divna inicijativa iz kuće Alexander McQueen

Vjetar u leđa mladim talentima

▲ Povratak na vrh